3 ting du ikke vidste om Fjerritslev

Fjerritslev er en by i Vesthimmerland Kommune, der ligger ved Jammerbugten. Byen er beliggende i det nordvestlige Jylland, og det er stedet, hvor mange kommer til for at opleve den smukke natur og det fredelige landskab. Hvis du vil vide mere om, hvad der rører sig i området, kan du læse mere her. Der er nemlig meget mere at vide om Fjerritslev, end du måske lige tror. Her er tre ting, som du måske ikke vidste om Fjerritslev:

Der findes en bro over Limfjorden

Der findes en bro over Limfjorden mellem Fjerritslev og Aggersund. Broen blev åbnet for trafik i 1975, og forbinder byerne på begge sider af fjorden. Det gør det nemmere for dem, der bor i området, at gøre indkøb eller besøge venner og familie på den anden side. Samtidig er broen også nyttig for besøgende gæster, der kan besøge begge sider af fjorden.

Der findes et museum

I Fjerritslev ligger Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum. Her kan du opleve et ægte gammeldags ølbryggeri fra slutningen af 1800-tallet, der stadigvæk står, som det gjorde engang. Samtidig kan du gå på opdagelse i bryggerfamiliens stuer og se udstillinger om håndværk, landbrug, fiskeri, foreningsliv og næsten alt, hvad der ellers hørte sig til livet på Fjerritslev-egnen i gamle dage. Det er et spændende sted at besøge for alle interesserede i historie eller bare dem som gerne vil vide mere om byens fortid.

Den nærmeste storby er Aalborg

Fjerritslev ligger godt 40 km fra Aalborg, der er den nærmeste store by. Det betyder at man let kan komme til Aalborg for at shoppe eller se de mange seværdigheder, som byen har at tilbyde – alt fra museer til restauranter og biografer. Det giver folk fra Fjerritslev mulighed for hurtigt og let at komme til Danmarks fjerde største by for en dagstur med masser af oplevelser!