4 tips til indretning af studieboligen

Er du klar til at flytte i studiebolig efter sommer og begynde på drømmestudiet? Det er altid spændende at flytte til en studie by, særligt hvis det er første gang, man flytter hjemmefra. Her er et par tips til, hvordan man får plads til det hele, når man skal indrette sin lille studiebolig.

Vær kreativ med opbevaring

En af de udfordringer, man kan støde på, når man skal indrette på minimal plads, er at få plads til alle sine ting. Der er nemlig både bøger, tøj, spil og køkkenting at tage højde for, når man er ung og studerende! Skaf nogle bed rollers, hvor du kan opbevare tøj under sengen, og find små borde med hylder eller skuffer til sofabord eller natbord, så der kan opbevares ting både ovenpå og under bordet. Der er mange kreative løsninger!

Multifunktionelle møbler

Når man skal spare på pladsen, er det vigtigt kun at have de nødvendige møbler. Et smart trick er her at købe møbler med flere funktioner. Det kunne fx være en sovesofa eller et bord der kan tilpasses i størrelsen. Det kan også være en bogreol med plads til en lille skrivestation.

Indret i højden

Man kan hurtigt komme til at fylde gulvene og overfladerne i sit hjem med ting, som får det til at se rodet og småt ud. Prøv i stedet at indrette i højden og benyt væggene i lejligheden. Det kan du gøre med hylder, opslagstavler og hængeplanter, som hurtigt kan fylde rummet med hygge og personlighed, uden at det roder.

Smut i genbrug

For nogle kan det være svært at have råd til det hele, når man er på SU. Tag derfor gerne et smut i genbrug eller på loppemarked, når du leder efter møbler til din lejlighed. Du vil blive overrasket over de mange gode fund!