Disse ting kan du bruge en Bamix stavblender til 

Der er meget uundværligt køkkenudstyr i de danske køkkener, og en Bamix stavblender er helt sikkert noget af det, du ikke kan eller vil undvære. En stavblender kan bruges til utallige ting, som du kan læse mere om her. 

Hvorfor købe en Bamix stavblender?

Med en Bamix stavblender kan du det hele. Den kan både blende, skære, hakke, snitte, kværne og mange flere uundværlige ting. Selve stavblenderen består af en trådløs maskine med helt op til 350 watt. På maskinen kan du sætte forskellige greb på, hvortil du kan få en masse forskellige, alt efter hvad du har behov for, og hvilken pakke du vælger. Du kan bl.a. vælge en blenderskive, piskeskive, multifunktionskniv, samt kød- og grøntsagskniv. En Bamix stavblender har god garanti lige fra 2 år til livslang garanti på motoren, som i øvrigt er meget støjsvag, på trods af at den er så kraftig og effektiv. 

Hvad kan man bruge den til?

Stavblenderen kan som sagt bruges til mange forskellige ting i madlavningen. Du kan f.eks. bruge den direkte i en varm suppe, som du vil blende. Den kan sagtens tåle at komme ned i en varm gryde, og er derfor meget modstandsdygtig. Du kan vælge at købe en mixekande med, hvis du f.eks. skal piske flødeskum eller en kagecreme. Der kan også nemt laves en pure, eller hakkes grøntsager på en hurtig og effektiv måde. Hvis du køber en kværn med, kan du også hakke løg, chokolade eller nødder. En Bamix stavblender kan klare mange ting, også frosne og hårde ting som frosne bær, isterninger og gulerødder. Du kan også skifte i hastigheden på stavblenderen, alt efter hvad du skal bruge den til. Hårde ingredienser skal f.eks. ofte have en hårdere hastighed end blødere ingredienser. Udover funktionerne har den også et super flot design, som kan fås i flere forskellige farver.