Sådan finder du den ultimative kornvalser

Valser du dine egne korn? I så fald er det vigtigt med den helt rette kornvalser til opgaven. Du skal sikre dig, at dine korn bliver valset på den rette måde til dit formål – og det kan kun den rette kornvalser hjælpe dig med. Hvis du er tvivl om, hvordan du vælger den rette kornvalser, kan du blot læse videre. Her finder du nemlig en miniguide til at udvælge den ultimative kornvalser.

Husk også, at de hos Bulldog Agri altid tilbyder dig et stort udvalg af forskellige kornvalser. Uanset hvilken slags valseopgave du står overfor, kan du uden tvivl finde den rette maskine hos Bulldog Agri.

Justerbarhed

Når du skal kornvalse, er det vigtigt, at du har mulighed for at justere maskinens indstillinger. Kun på den måde kan du opnå den ønskede kornkonsistens.

Med flere typer kornvalser har du mulighed for at indstille valsernes afstand. Det giver dig mulighed for at opnå forskellige grader kornknusning. Med andre ord giver det dig altså mulighed for at skræddersy din valsning, så maskinen altid passer til netop den opgave, du har for hånden.

Holdbarheden og kvaliteten af materialer

En kornvalser skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor er det vigtigt, at du vælger en model, der er fremstillet af materialer, der er både robuste og slidstærke.

Maskinen er ofte også en større økonomisk investering. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du får valuta for pengene. Det gør du ved at stille krav til både materialerne og kvaliteten af disse. På den måde kan du få en maskine, der kan holde til langvarig brug – uden at det færdige produkt bliver forringet.

Hos Bulldog Agri har de gjort forarbejdet for dig. Derfor finder du udelukkende maskiner af højeste kvalitet blandt deres udvalg.

Effektivitet og ydeevne

Det er også vigtigt, at du stiller krav til din kornvalsers effektivitet og ydeevne. Det gør du ved at stille krav til faktorer som:

  • Hastigheden
  • Kraften
  • Kapaciteten

Kun når de tre ovennævnte elementer fungerer upåklageligt, kan du få en effektiv knusning af dine korn. Det er i sagens natur også vigtigt, at maskinen egner sig til netop den type korn, som du skal have valset. Endeligt er det også vigtigt, at maskinen kan tilbyde en ensartet valsning gang efter gang. Kun sådan kan du være sikker på at få det samme gode slutresultat hver gang.