Advokatfirmæt Strauss og Garlik – fordi et ordentligt forsvar gør forskellen

Hos Advokatfirmaet Strauss og Garlik står de altid til din rådighed, hvis du er blevet sigtet i en sag, eller hvis du kender en, der er blevet varetægtsfængslet. De har specialiseret os inden for straffesager, hvor de agerer som forsvarsadvokat for alle, der måtte ønske det. Det gælder, uanset hvad du evt. er blevet sigtet for.

De er nogle af landets mest erfarne forsvarsadvokater

Advokatfirmaet Strauss og Garlik beskæftiger os med mange forskellige straffesager, og de er nogle af landets bedste inden for deres fag. Samtidig er de også nogle af de mest erfarne, og derfor kan du altid være helt tryg ved, at de er de rette til at tage vare om lige netop din sag. De gør, hvad de kan for at sikre dig det bedst mulige udfald.

De rådgiver og vejleder dig lige fra den indledende kontakt om dine mange spørgsmål, og de bistår dig undervejs gennem hele retssagen. De ser det som et gensidigt samarbejde under hele sagens forløb, så du kan være så involveret i forløbet, som du ønsker det. De sætter en stor ære i at engagere sig i den enkelte sag, og de sætter os ind i lige netop dine aktuelle problemstillinger og behov.

De har møderet i både Landsret og Højesteret

Når du vælger Advokatfirmaet Strauss og Garlik til din straffesag, så kan du være sikker på, at de kan hjælpe dig hele vejen fra den indledende kontakt og frem til en afslutning på sagen. De har nemlig både møderet i Landsret og Højesteret, så skulle sagen komme så vidt, er de med dig under hele processen. Det er en stor fordel for dig, fordi du i så fald ikke skal risikere, at du skal til at finde en anden advokat, som skal sætte sig ind i din sag fra bunden af, og som ikke kender dig. En sag kan nemlig godt trække ud, og der kan gå lang tid fra den indledende afhøring, til der falder en endelig dom.

Strafferet.com kan du læse meget mere om Advokatfirmaet Strauss og Garlik, og hvordan de kan hjælpe dig. De guider dig trygt og sikkert igennem processen, og du er også altid velkommen til at kontakte dem for en indledende samtale om din sag. De rådgiver og vejleder dig, så du kan få svar på dine spørgsmål.