Aktiviteter til at få dig og kæresten ind i en sund rytme

Nu hvor efteråret er godt omkring os, kan det virke som en større kamp af tage løbeskoene på og få klaret den løbetur, eller måske lokker cykelturen til arbejde ikke på samme måde, som den gjorde, da temperaturene sagde 20 grader. Så for ikke at glemme sin sunde side, kan man finde på nogle aktiviteter at lave sammen med kæresten for at holde sig eller komme ind i den sunde rytme.

Få renset kroppen igennem med en juicekur

Måske har du hørt om konceptet meden juicekur fra et blad eller tv-program, og måske tænke du det kunne være sjovt men ikke fået gjort mere ved det. En juicekur er en måde at få renset ud i kroppen, ved at affaldsstoffer udskilles og man på en måde genstarter ens system. Du kan både købe sæt af juicekur online eller finde en opskriftbog, så du kan lave de mange lækre og sunde juice der hjemme selv.

Et fælles træningsprogram

En anden aktivitet, som for nogle kan virke nemmere at forholde sig til end juicekuren, kan være at lave eller få en personlig træner til at lave et fælles træningsprogram. Om det at løbeture, hjemmetræning, i fitnesscentret eller hvilken form for trænings som passer jer bedst, så kan et fastlagt fælles træningsprogram, som I er sammen om at gøre det nemmere at komme afsted eller få lavet den træning, selvom den ene kan være lidt træt.

Udfordre hinanden med madlavningen

Det er ikke kun en juicekur, som kan bringe sundhed ind i madlavningen, men I kunne give hinanden udfordringer til madlavningen. Det kunne være at der skal indgå linser, eller prøve at lave en ny vegetarisk ret. Hvis I er til søde sager, kunne I også udfordre hinanden til at finde alternative snacks som er lidt sundere, som daddelkugler i mørk chokolade eller hvad I ellers kan finde på.