Bræt og Brikker leverer alt i brætspil og selskabsspil

Kigger du efter et nyt brætspil? Bræt og Brikker er med butik i hjertet af København en af Danmarks førende forhandlere. De servicerer resten af Danmark via deres konkurrencedygtige webshop. Du er i stand til at finde alt fra selskabsspil til familiespil. Kig nærmere på serier som Dixit, EXIT, Catan og Monopoly via braetogbrikker.dk.

De kendte brætspil samlet ét sted

Find de bedste vinterspil, når sneen daler, og teen brygges i kedlen. Hos Bræt og Brikker tilbydes alle typer af brætspil inkl. Carcassonne, Dragomino, Matador og Varulv spil. Det er serier, som har udgivet flere forskellige spil, du også kan finde på braetogbrikker.dk. Der er derfor nok brætspil at tage fat iblandt udvalget, hvor du også får fri fragt overe 499 kroner. Vælg selv, om du vil afhente i butikken i København eller vil benytte dig af deres favorable dag til dag-levering.

Gå ikke glip af nyheden HeroQuest, der nu er kommet online hos Bræt og Brikker. Det er et eventyrligt brætspil, der er udgivet i flere udgaver. Butikken tilbyder bl.a. HeroQuest New Edition, kellar’s Keep og Return of the Witchlord. Skal den stå på en eventyrlig aften med godt selskab? Så overvej et af HeroQuest brætspillene hos braetogbrikker.dk.

Køb selskabsspil inkl. Trivial Pursuit og Tacocat Spelled Backwards

Selskabsspil fås i mange udgaver hos Bræt og Brikker, der fører alle de kendte, elskede titler. Heriblandt finder du selskabsspil som Tacocat Spelled Backwards, Mixing Box og Exploding Minions – alle sammen garant for en sjov aften med godt selskab. Klassikere som Trivial Pursuit og Uno er også altid sikre vindere. Du finder desuden også de mystiske hjernevridere iblandt sortimentet inkl. 50 Clues. Hvis du kigger efter førsteklasses puslespil, så er du garanteret et stort og spændende udvalg hos braetogbrikker.dk, der har noget til alle aldersgrupper.

Vi er måske verdensmestre i hygge, og få ting er sjovere end at tage et selskabsspil frem, når man er sammen med de helt rigtige folk. Hvis du kigger efter nye udgivelser eller klassikere, som de fleste allerede kender reglerne til, så er du kommet til det rette sted. I den hyggelige butik i København vil Bræt og Brikker også være i stand til at vejlede. Tøv ikke med at stille spørgsmål, og få assistance til at vælge det rette selskabsspil til enhver lejlighed.

Brætspil, selskabsspil, familiespil osv. – Bræt og Brikker har alt! Du har frit valg imellem alle titler som HeroQuest, Ticket to Ride og Pokemon. Det store udvalg går hånd i hånd med den fantastiske kundeservice og de mange handelsfordele.