Brug bådpleje og marineudstyr, hvis din båd skal skinne om kap med solen

Vil du have den flotteste båd på havnen, så brug bådpleje og marineudstyr fra Marinebutikken. Sørg for at få fat i noget effektiv polish, som får din båd til at skinne om kap med solen. Marinebutikken har et kæmpe udvalg af marineudstyr i den fysiske butik i Vejle, og på nettet får du kort leveringstid og mulighed for at få gratis fragt. Se alt indenfor bådpleje og marineudstyr på hjemmesiden.


Få hjælp hos Marinebutikken nu til at finde de rette produkter inden for bådpleje

Der er et kæmpe udvalg af bådudstyr i Marinebutikkens fysiske butik i Vejle, hvor de gerne vil hjælpe dig med at finde lige det rette til din båd. Du kan også tage et kig på hjemmesiden på vejlemarineservice.dk.

Inden sæsonen går i gang er det godt at komme i dybden med rengøring og klargøring af din båd. Hos Marinebutikken finder du et stort udvalg af professionel bådpleje. Du finder både skumsprøjter og sprayflasker, trykpumper og rengøringsmiddel til trykpumperne, så du kan komme ud i alle kroge og få båden til at skinne.

Polish er også et populært produkt til bådpleje, for du kan rense, polere og forsegle med båden i én arbejdsgang. Du kan også få endnu mere dybde ved at gentage processen. Se nærmere på Marinebutikken.

Er det din båds motor, du har givet en kærlig omgang bådpleje, så trænger dine hænder garanteret til en gang håndrens, for det fjerner sort og fedtet olie på en effektiv og skånsom måde. Kig endelig hjemmesiden igennem for denne produktkategori også.

Find alt, hvad du drømmer om af marineudstyr ‒ bestil i dag og hav det om senest 3 dage

Hvis du går og mangler noget så old school som en fløjtekedel i dit marineudstyr, kan du finde det her. Så kan du koge dig en lækker kop te, hvor det ikke er praktisk at bruge en elkedel. Og nu vi snakker old school, kan du finde meget marineudstyr i messing: kædekrog og lysestage med ratmotiv, køjelamper og teleskopkikkert med stativ. De har dog også moderne ting i messing.

Du har brug for marineudstyr til din båd, og når du er på havet, er det rigtigt praktisk at have et godt marinetoilet. Det finder du også hos Marinebutikken. Sørg for at finde et toilet med en pumpe af høj kvalitet og med god driftssikkerhed. Marinetoiletter er blevet udviklet og forbedret meget gennem årene, og er nu noget helt uundværlig et marineudstyr blandt designere på værfterne.

Find mere marineudstyr, end du i din vildeste fantasi kan forestille dig, på www.vejlemarineservice.dk, og få det leveret om 1 til 3 hverdage. Der er også mulighed for fri fragt.