Catering til konfirmation fra Madkonceptet

9. maj 2022

Madkonceptet tilbyder cateringoplevelser ud over det sædvanlige i og omkring København. Folkene bag denne cateringvirksomhed gør nemlig det ypperste for altid at deres servicere kunder på deres præmisser. Madkonceptet foretager derfor altid en hel del forventningsafstemning, sådan at du altid ved præcis, hvad du får. Det gælder, uanset om du bestiller catering til konfirmation eller en lækker firmafrokostordning.

Madkonceptet tilpasser deres catering til konfirmation

Mangler du catering til konfirmation, bryllup eller fødselsdag er dette intet problem for de erfarne kokke, der står bag komfuret hos Madkonceptet. Catering til konfirmation kan nemlig gøres præcis som du ønsker det, hvad end det er en 3-retters menu, brunch eller tapas. Hos Madkonceptet får du catering til konfirmation leveret lige til døren, sådan at du ikke behøver at bekymre dig om madlavning, mens dit barns store dag løber af stablen. Du kan derfor bare læne dig tilbage, nyde arrangementet og koncentrere dig om at være en god vært. Catering til konfirmation fra Madkonceptet indebærer desuden altid både kvalitet, fleksibilitet og kreativitet. Derfor bruger de altid friske råvarer, som kokkereres efter nytænkende opskrifter og serveres som flotte anretninger. Det er kun dig og konfirmanden, der sætter grænserne, og jeres catering behøver derfor slet ikke at være så firkantet, som det nogle gange kan virke.

Få en fantastisk firmafrokostordning med lækker mad

En firmafrokostordning er en af de mange andre muligheder, du kan vælge imellem hos Madkonceptet. Med en firmafrokostordning sørger du for, at dine medarbejdere altid får fyldte maver midt på dagen med lækker, velsmagende og ikke mindst varieret mad. En firmafrokostordning fra Madkonceptet laves nemlig altid med friske råvarer ud fra opskrifter, der varierer. Hos netop denne catering virksomhed ønsker man, at en firmafrokostordning skal være andet end kedelige salat- og pålægsfade. Deres store erfaring i branchen udstyrer dem til at kunne påtage sig rollen, som cateringvirksomheden der altid holder sig opdateret med tidens gastronomiske trends. Har jeres virksomhed derfor specifikke ønsker, tages der også gerne hånd om disse – uden ekstra gebyr. Dette gælder også for firmafrokostordninger, der er vegetariske, veganske eller laktosefri. Du får derfor både kvalitet og service på højt niveau, når du bestiller en firmafrokostordning i København eller omegn fra Madkonceptet. Har tilbuddet vækket jeres interesse, er det også muligt at skrive sig op til en uges prøveperiode, hvor I vil få leveret frokost præcis, som var I skrevet op til en fast frokostordning. Dette gøres let på www.madkonceptet.dk. Her finder I også kontaktinformationer på venlige medarbejdere, der gerne hjælper, hvis I skulle stå tilbage med opklarende spørgsmål.