CSGO ranks

CSGO ranks

Som du kan se på billedet ovenfor, havde Nordamerika et meget stort antal spillere i Silver-rækken. Dette skyldtes en række årsager, men den vigtigste var, at der simpelthen var for mange mennesker, der spillede spillet. Dette gjorde det meget svært for spillerne at komme videre i rækkerne, da de konstant blev matchet op mod spillere, der var meget bedre end dem.

Med den nye opdatering vil alle spillere i Nordamerika få nulstillet deres rækker. Det betyder, at alle starter fra bunden og skal arbejde sig op i csgo ranks.

Dette er en god ting, da det vil give spillerne mulighed for at blive mere ligeligt matchet mod hinanden. Det betyder også, at der ikke vil være så mange mennesker i lavere rækker.

Den nylige omkalibrering af CS:GO-rangeringer har været et varmt emne i samfundet.

Mens nogle spillere fejrer de nye ændringer, undrer andre sig over, hvorfor Valve følte behovet for at foretage en så drastisk ændring.

Når man ser på matchmaking-rangfordelingen i hver region, er det tydeligt, at der har været nogle uheldige tendenser, der har været skadelige for spiloplevelsen. Nordamerika er et godt eksempel, som Leetify påpeger i en række tweets, hvor det er tydeligt, at mange spillere i denne region har siddet fast i Silver 2 alt for længe.

Med den nye omkalibrering er det håbet, at denne slags problemer vil blive løst, og at alle vil få en mere behagelig oplevelse at spille.

CSGO ranks bestemmes af en række faktorer:

Inklusiv vinderrate, drab/dødsforhold og hovedskudsprocent. Cs-rækkerne bruges til at matche spillere med lignende færdighedsniveau sammen i online-kampe. Der er i alt 18 csgo ranks, fra Silver 1 til Global Elite.

Spillere, der rangerer i cs, gennemgår en række forskellige stadier, fra Silver til Master Guardian. Den første fase er Silver, hvor spillerne har et meget lavt færdighedsniveau. Næste trin er Gold Nova, hvor spillere begynder at udvikle nogle grundlæggende færdigheder. Derefter er Master Guardian, hvor spillere anses for at være gode til spillet. Endelig er der Global Elite-rangen, som kun opnås af de bedste spillere i verden. Hvis du gerne vil ranke hurtigere op i CSGO skal du sørge for at spille sammen med dine kammerater.