Den bæredygtige lejlighed

Klimaet er i fokus mere end nogensinde før og med god grund. Mange danskere er begyndt at omvende sig til nye vaner og løsninger, der ikke skader miljø. De klimavenlige løsninger er blevet de mest attraktive, og vi starter der, hvor vi bor. Her er to ting, der kan forbedre boligblokkens klimaaftryk.

Opladning af elbiler

At omstille til en mere miljøren livsstil er et valg, hver enkelt skal tage med sig selv. Man kan som boligselskab sagtens anbefale og lægge op til en klimavenlig bolig uden at påtvinge nogen noget. Dette gør man, ved at give hver enkelte beboer mulighederne for at tage den klimavenlige beslutning, hvis de ønsker det. En af de mest populære bæredygtige løsninger er elbilen, som med stor succes overvinder mange danskeres hjerter. Samfundet skal gøre det let at have elbil, så det bliver en løsning frem for en komplikation at skifte over til grønnere transport. Sørg derfor for, at der er gode muligheder for opladning til beboer, der kører elbil eller hybridbil. Find hjælp hos nortec.dk, der har udtænkt netop denne løsning med en ladestander, der er brugervenlig med smarte funktioner. Med en app kontrolleres opladningen af bilen, og det gør det lettere at køre i elbil, når man bor i lejlighedskompleks. Nortec sørger for montering og installeringen af ladestanderen og står derudover for alt drift, service og support. Denne løsning kræver meget lidt af selve boligselskabet, men gør en verden til forskel for den miljøbevidste beboer.

Miljøvenlige hvidevarer

Det er også vigtigt, at lejlighederne er indrettet med klimavenlige muligheder for beboeren. Noget af det, der rykker mest, er hverdagens udnyttelse af energi. Find derfor hvidevarer med effektive klimavenlige indstillinger, så beboeren selv kan vælge, hvornår de ønsker at spare miljøet. Dette gælder både vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Gør det let at vælge den grønne løsning ved et tryk på en knap.