Derfor skal du vælge en flaske fransk vin

Mangler du den helt perfekte flaske vin til weekenden? Er du desuden helt vild med fransk vin? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig netop mulighed for at læse meget mere om fransk vin. Fransk vin er nemlig den mest udbredte vin, du finder. Frankrig har en årlig produktion på 8 milliarder flasker vin, og er derfor også ubestridt verdens førende vinland. Med dets agt, så er det altså også fransk vin, druesorterne og fremstillingsmetoderne, der har givet andre lande inspiration til deres vin. Og selvom Italien er lige i hælene på Frankrig, så har Frankrig altså mere end 2000 års erfaring. Er du således, ligesom mange andre, helt vild med fransk vin? Så læs med her, eller gå allerede nu på opdagelse i fransk vin.

Fransk vin er kendt hele verden over

For det berømte vinland, Frankrig, fylder gastronomi enormt meget i befolkningens hverdag. Her i Danmark bliver fransk gastronomi ofte opfattet som gourmet, og det gælder altså ligeledes i forbindelse med fransk vin. Med det sagt, så er fransk vin altså en helt naturlig del af den franske kultur. Af netop den grund passer den lokale gastronomi også altid til de lokale, franske vin, som de lokale selv drikker. Fransk vin bliver nemlig produceret i en lang række forskellige regioner, og det er stort set hele verden, der kender til netop disse vinregioner. Dog er de mest kendte vinregioner i Frankrig Bourgogne, Champagne, Cognac, Loire, Rhône og Bordeaux. Frankrig er desuden ikke blot kendt for én type vin, men derimod stort set alle vintyper. Altså både rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin som champagne

Køb fransk vin online

Er findes en lang række forskellige webshops på nettet, der tilbyder et stort sortiment af de bedste af de bedste franske vine – og endda til rimelige priser. Har din lokale vinhandel derfor lukket, kan du altså med stor fordel vælge at købe dine vinflasker online. Du finder nemlig både et stort udvalg af rødvin, hvidvin og rosevin, og du kan derfor være helt sikker på at finde netop den vin, som du godt kan lide. Hvad end du er til Pinot Noir, Chardonnay eller Sauvignon Blanc, kan du finde en fantastisk fransk vin, der passer perfekt til din middag eller selskab.