Det skal du opleve i Kolding

Kolding er en af de største byer i Jylland, og der er derfor rigtig meget at opleve i denne spændende by. Hvis du aldrig har været i Kolding før, så er her en liste med 6 ting, du kan opleve i byen.

1. Besøg Koldinghus

Koldinghus er en af de mest kendte bygninger i Kolding, og det er en af de bedste ting, du kan opleve i byen. Koldinghus er et af de mest besøgte slotte i Danmark, og det er ikke uden grund. Slotsparken er en af de smukkeste i Danmark, og selve slottet er også et imponerende stykke arkitektur.

2. Smag på de lokale specialiteter

Kolding byder på nogle lækre lokale specialiteter, som du helt sikkert skal smage på, når du er i byen. De lokale specialiteter omfatter bl.a. Kolding pølse, Kolding stjerneskud og Kolding æbletærte.

3. Gå en tur i Kolding by

Kolding by byder på masser af spændende butikker, cafeer og restauranter, og det er derfor en god idé at gå en tur rundt i byen og udforske de mange spændende steder.

4. Tag på museum

Kolding byder på mange spændende museer, såsom Koldinghus Museum, Trapholt Kunstmuseum og Kolding Bibliotek og Arkiv. Det er derfor en god idé at besøge et af disse museer, når du er i byen.

5. Shop i Kolding Storcenter

Kolding Storcenter er et af de største indkøbscentre i Danmark, og det er derfor et godt sted at finde nogle af de bedste tilbud på tøj, sko og andre varer.

6. Gå en tur på Kolding Havn

Kolding Havn er en af de smukkeste havne i Danmark, og det er derfor en god idé at gå en tur rundt på havnen, når du er i byen. Havnen byder på masser af spændende butikker, cafeer og restauranter. Hvis du vil vide mere om ting du kan opleve i Kolding, så kan du på denne side læse mere.