Din Camp hjælper dig med at arrangere lejrtur

 

Står du over for at skulle arrangere lejrskole for en gruppe børn eller unge? Hos Din Camp er der hjælp at hente. De har nemlig udarbejdet en guide til dig som en hjælpende hånd. Din Camp har mere end 10 års erfaring med at tilrettelægge lejrture i trygge rammer. Først og fremmest skal man bestemme sig for hvor turen skal gå hen. Lejrskolens destination afhænger selvfølgelig af flere forskellige parametre. Transportmuligheder er selvfølgelig en væsentlig faktor. Offentlig transport er en god løsning, hvis jeres destination er forholdsvis nem at nå. Alternativt kan I leje en bus eller minibus, hvis destinationen er mere kompleks at nå frem til. En hyggelig bustur kan også være et rigtig godt startpunkt for en sjov lejrskole med fællessang og røverhistorier.

 

Overvej antallet af dage på lejrskole

Antallet af dage, I skal være af sted på lejrskole, har selvfølgelig også en betydning for turens destination. Desto længere tid I skal være afsted på lejrtur, desto længere transporttid kan der være. Som tommelfingerregel plejer Din Camp at sige, at hvis man eksempelvis vil være afsted i fem dage, så kan fem timers transport hver vej være helt i orden. Ligeledes vil en kortere tur på to dage også fungere godt med mindre transporttid. Nogle gange er det udsigten til en bestemt oplevelse eller aktivitet, der bestemmer destinationen – men husk at studere mulighederne i området inden for en overkommelig radius.

 

Mange forskellige lejrskoleaktiviteter

Der findes masser af lejrskoleaktiviteter, som I kan foretage jer. Og endnu flere måder, hvorpå sjove oplevelser kan kombineres med faglige elementer relateret til f.eks. folkeskolens fag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Tag f.eks. i klatrepark for udfordring og sjov. Oplev sjov i trætoppene på en anderledes skoleudflugt. Her skubber kravene til samarbejde på klatrebanerne elevernes motoriske og mentale grænser. Vælg mellem tre klatreparker på Sjælland – i Hornbæk, Virum eller Lejre. Jeres lejrskole kan også være et besøg ved Himmelbjerget efterfulgt af et fugleshow i Silkeborg. Måske I hellere vil opleve et historisk værksted, hvor I kan konkretisere og udleve datidens historie. Træd ind i Danmarkshistorien på Historiecenteret i Sønderjylland og oplev et brag af en historietime. Der er et utal af muligheder for succesrige lejrskole-udflugter i Danmark.