Direkte Import leverer vægspejle og vitrineskabe til dit hjem

Direkte Import er en dansk virksomhed, der forhandler havemøbler, vægspejle, vitrineskabe og meget andet i en fysisk butik på Fyn eller online på www.direkteimport.dk. Det enorme udbud af møbler fra Direkte Import illustrerer deres ambition om, at kvalitetsmøbler til fornuftige priser bør være tilgængelige for alle og enhver.

Dekorér soveværelset eller gangen med gulvspejle og vægspejle

Det store sortiment på www.direkteimport.dk omfatter blandt meget andet også flot tilbehør til dit møblement. Find for eksempel gulvspejle og vægspejle, der kan have stor indflydelse på, hvordan dit hjem tager sig ud. Gulvspejle og vægspejle fra Direkte Import kan bruges i alle hjemmets rum, uanset om du mangler et spejl til entreen, soveværelset eller dit smarte walk-in-closet. Store, flotte spejle, med rammer i enten sort jern eller guldfarvet jern, vil kunne oplive dit interiør samtidigt med, at de har en praktisk funktion. Du bestemmer selv om dit nye spejl skal stå på gulvet eller fungere som vægspejl, alt efter din bolig og dine behov. De mange spejler kommer nemlig i mange forskellige designs, størrelser og former og kan bruges, ligesom du lyster. Få for eksempel fat på helt nye vægspejle til gangen eller badeværelset, og køb samtidigt flotte gulvspejle, der passer perfekt til soveværelset.

På www.direkteimport.dk finder du antikmalede og helmalede vitrineskabe

Vitrineskabe er et andet produkt, der forhandles i stor stil hos Direkte Import. Står du med et tomt hjørne i dit hjem? Så ville det måske være oplagt med et vitrineskab netop der. Et vitrineskab er en smart form for opbevaring, da de ofte åbne skabslåger gør at møblet synes mindre end det egentlig er. Samtidigt har du mulighed for at vise dit service eller andet fint tilbehør frem i rammer, du helt selv bestemmer. Hos Direkte Import fås vitrineskabe nemlig i mange forskellige designs, uanset om du er til det romantiske eller mere moderne af slagsens. De antikmalede vitrineskabe er bestemt til dig, der hælder mod romantik, idet de er flotte og rustikke i deres udtryk. Helmalede vitrineskabe i for eksempel sort, hvid eller grå er i stedet til dig, der hælder mod et mere stilrent og moderne look. Du finder alle modeller på www.direkteimport.dk, hvor du ligeledes finder mange forskellige størrelser og mål. Vitrineskabe er derfor ikke længere væk end et klik ind på Direkte Imports store webshop! Vil du dog helst opleve dem i levende live, er dette også muligt, når du besøger det store showroom i Vissenbjerg.

Find adresse og detaljeret information om de mange produkter indenfor kategorierne havemøbler, spejle og vitrineskabe på www.direkteimport.dk.