Drømmer du om det blødeste vand?

Der er rigtig mange af os, der misunder de steder, hvor der ikke er kalk i vandet. Der er nemlig ikke noget vand, der føles sundere og mere fantastisk at drikke end det helt klare vand uden kalk. Og så er der også dem, der mener, at de kan mærke forskel på vandet, når de bader i det. Når det er uden kalk eller kun indeholder en meget lille mængde, vil det føles blødere mod kroppen, og det vil derfor give en langt højere grad af velvære, når man stiller sig ind under sin bruser.

Installer et blødgøringsanlæg

Det heldigvis muligt for dig. Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med et blødgøringsanlæg. Med et sådant undgår du nemlig, at kalken i dit vand når frem til vandhanen, bruseren og dine andre haner i hjemmet.

Det eneste, du skal gøre, er at få installeret et blødgøringsanlæg i dit hjem, og så vil alt vand i din bolig være dækket ind. Der er således blot behov for et anlæg til hele hjemmet.

Og heldigvis for dig så kan du finde et godt blødgøringsanlæg hos Hemmingsens VVS. Her er der nemlig et større udvalg af vælge mellem, og derfor er der også et, der passer ind hos dig.

Slip for kalkpletter

Dog er det ikke kun en fordel for drikkevandet og badevandet, at du får vand i hanerne uden kalk. Du vil også mærke en stor forskel, når det kommer til rengøringen. For udover at vandet er rarere for dine hænder, så vil det også være fri for de kalkpletter, der kan opstå.

Det er for eksempel noget, der ofte kan være et problem på fliser og klinker – og derfor vil dit badeværelse også synes mere rent efter hvert bad, fordi der ikke vil hobe sig kalk op.

Forlæng levetiden

Når du vasker tøj og sengetøj, vil du også mærke en betydelig forskel. Uden kalk i vandet vil alt fra tøj og håndklæder til sengetøj og viskestykker nemlig synes blødere – og det er endda helt uden, at du gør brug af skyllemiddel.

Dermed forlænger du også dine maskiners levetid. Ofte vil de nemlig blive slidt en del på af kalken. Og det er noget, der gælder både din vaskemaskine, din opvaskemaskine, din kaffemaskine, din elkedels og alle andre maskiner, som er i berøring med vand for at fungere.