Du kan finde German Pellets hos Pillemadsen

Du får German Pellets, som er sublime træpiller, hos Pillemadsen. De er certificerede efter DINplus- og A1-standarder. Det er piller i en ensartet kvalitet, og de egner sig til mindre stokerfyr og brændeovne. Tysk kvalitet er berømt over hele verden, og German Pellets udmærker sig ved ikke at danne ret meget smuld. I samme virksomhed finder du også Lucerne hestefoder. Lucerne foder har været brugt i årtusinder og er sundt og nærende. Du får Lucerne hestefoder til en fornuftig pris på www.pillemadsen.dk.

Vælg German Pellets 6 eller 8 mm hos Pillemadsen

German Pellets produceres og kontrolleres efter et omhyggeligt kvalitetsstyringsprincip. Du får en stabil opvarmning, fordi træpillerne er ensartede. Derfor slipper du for at bekymre dig om din varmekilde og kan bare nyde varmen. Du kan vælge, om dine German Pellets skal være 6 eller 8 mm.

German Pellets 6 mm

Det står i din brugervejledning til dit stokerfyr, hvilken størrelse træpiller du skal bruge. Fra fyr til fyr er der forskel på pillesiloens munding og celleslusens størrelse. Hvis ét af disse to steder er snævert, skal du bruge små piller som German Pellets 6 mm.

German Pellets 8 mm

German Pellets 8 mm bruger du, når brugsanvisningen til dit fyr anbefaler lidt større træpiller. Pillemadsen står inde for, at når du vælger German Pellets, er det en investering, der giver værdi på grund af den stabile forbrænding.

Lucerne hestefoder er sund kost til din hest

Vil du give din hest en sund og nærende kost, så vælg Lucerne hestefoder. Din hest vil trives på den fiberrige kost i høj kvalitet. Foderet er egnet til sports-, avls- og ungheste. Lucerne hestefoder er rigt på vitaminer og mineraler. Det beskytter mod mavesår, forstoppelse, forfangenhed og støvallergi.

Agrobs Lucerne +

Dette Lucerne hestefoder er kombineret med grønhavre. Lucerne indeholder forskellige vitaminer og mineraler og er meget rig på protein, herunder livsnødvendige aminosyrer. Alle dele giver en god balance i adskillige af hestekroppens funktioner. Grønhavren gør, at din hests fordøjelse bliver reguleret, dens stofskifte bliver stimuleret og den får et bedre immunforsvar.

Agrobs Lucernecobs

Til avls-, ung- og sportsheste kan du med fordel udskifte noget af kornet i foderet med dette Lucerne hestefoder. Agrobs Lucernecobs giver energi og bringer kalcium-fosfor-forholdet i balance. Plage og avls-, sports- og konkurrenceheste har brug for et højt kalciumindhold til deres knogler, og det giver Lucerne hestefoderet.

Et bredt udvalg af grovvarer

Ud over lucerne hestefoder får du også hunde- og kattefoder, strøelse, pejsebrænde samt træpiller, for eksempel German Pellets og briketter. Bestil dine grovvarer i god kvalitet til en lav pris på www.pillemadsen.dk. Henter du dine varer selv, skal du kun betale 7 % moms.