En ny rejseform

Er du vant til at tage et fly eller bilen, når du skal på ferie? Mange vælger andre rejseformer end netop fly eller bil, nemlig cykelferier. Du rejser med minimal oppakning, men man lærer hvad der er nødvendigt at have med på ferie. Det kan give mange muligheder at tage cyklen på ferie, og det kan lade sig gøre uanset alder, så pak familien sammen til en ny og anderledes rejseform.

3 fordele ved cykelferie

  • En af fordelene ved at tage på cykelferie er at du ser mere på selve rejsen. Du oplever mere af naturen, fordi du cykler på landeveje fremfor at køre på motorvej og her opdager du måske nogle nye seværdigheder.

  • Du kan hurtigt ændre i dine planer på en cykelferie, da du ikke skal nå et fly eller andet. Ønsker du at opleve noget på vejen, kan du hurtigt flette det ind i dine rejseplaner. Det giver mulighed for en mere fleksibel rejse, hvor man kan tage den i sit eget tempo.

  • Du får træning og er aktiv samtidig med at du er på ferie – ferier er ofte forbundet med, at man lever lidt usundere end til hverdag, men når du cykler rundt, giver det mulighed for stadig at holde sig aktiv.

Find din ferie på nettet

Ønsker du at finde inspiration til cykelferien er der en masse hjælp at hente på nettet. Her kan du blandt andet finde inspiration, men også få hjælp til den helt rigtige ferie for dig eller din familie. På nettet kan du finde forskellige rejsedestinationer som især er velegnet til dig som vælger cykelferien. Samtidig kan du finde ud af, om grupperejser på cyklen kunne være ideelt for dig. På nettet kan du også finde gode guides til det du muligvis glemmer at tænke over, når du vælger at tage på en cykelrejse fremfor bil eller fly.