Ergonomisk mus – essentiel til arbejdet

Sidder du foran computeren i mange timer om dagen? Måske i forbindelse med dit arbejde? Så bør du overveje at anskaffe dig en ergonomisk mus.

Det er utrolig vigtigt, at du sidder ergonomisk korrekt med både dine skuldre og håndled, når du sidder foran computeren. Hvis ikke dette er tilfældet, risikerer du at få arbejdsskader som f.eks. musehånd. Der findes heldigvis mange produkter, der er lavet til at forebygge sådanne skader, og en af dem er en ergonomisk mus. En ernogomisk mus er nemlig udviklet til at give dig stor komfort samt en naturlig arbejdsstilling, således at du undgår at få skader af at arbejde.

Ergonomiske muse findes i mange forskellige typer og modeller, og det er derfor vigtigt, at du finder lige præcis den type, som du ønsker. For størst muligt bevægelsesfrihed kan du med stor fordel købe en trådløs ergonomisk mus, som tilkobles din computer via USB stik.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din ergonomisk mus.

Undgå arbejdsskader med en ergonomisk mus

Når du sidder og arbejder mange timer foran en skærm hver dag, er det yderst, at du har udstyret i orden, og at du sidder korrekt. Det vigtigste udstyr er skærmen, musen og tastaturet, og disse er ligeledes de nemmeste og billigste at anskaffe. Langt de fleste af de skader, man får af skærmarbejde, skyldes typisk helt basale forhold omkring skærmen, tastaturet og musen. Dette kan du dog hurtigt gøre noget ved med en ergonomisk mus.

En af de hyppigste arbejdsskader er nemlig musearm, som skærmarbejdere får af at anvende en klassisk mus, som vi kender dem. En sådan skade er dog utrolig nem at forebygge med en ergonomisk mus. På længere sigt er det desuden en yderst billig løsning i forhold til sygemelding.

Du finder ergonomiske muse i mange forskellige varianter, former og farver. Udvalget spænder bredt, og derfor er chancen for, at du finder en mus, som matcher lige præcis dine behov yderst store. Du finder bl.a. brands som MouseTrapper, Contour design, Matting jobmate og Rollermouse, som alle har det til fælles, at de i større eller mindre grad aflaster arme, håndled, skuldre, ryg og nakke.