Et af de mest kendte og populære slikmærker i verden

Haribo er blevet et af de mest kendte og populære slikmærker i verden. Haribo blev grundlagt i 1935 ved en fusion mellem to familieejede virksomheder og opnåede hurtigt global succes takket være sine lækre og unikke gelébønner og lakrids produkter. I dag er Haribo den globale leder inden for disse kategorier, og slikprodukterne er tilgængelige i over 100 lande verden over. Uanset om du er en gammel Haribo-fan eller lige har opdaget dette ikoniske mærke for første gang, er der noget for enhver smag hos Haribo. Der er noget for enhver smag, lige fra Haribos klassiske vingummi-bamser til de innovative nye kreationer. Haribo er også engageret i social ansvarlighed og bæredygtighed og sikrer, at dets produkter er fremstillet med ansvarlig indkøb af ingredienser og emballagematerialer.

Lækre smagsvarianter og teksturer

Lækre smagsvarianter og teksturer og tilbyder en sød nydelse for alle. Uanset om du har lyst til frugtagummier eller tygge taffy, har Haribo noget, der kan tilfredsstille din trang. Og med hurtige og sikre leveringsmuligheder kan du altid være sikker på, at dit Haribo-lager er velforsynet og klar til at dæmpe selv den stærkeste sukkertrang. Haribo er et slikfirma, der producerer Haribo-slik. Haribo-slik er populært blandt både børn og voksne. Haribo har et bredt udvalg af produkter, herunder vingummi, frugtgummi, tyggegummi, taffy og meget mere. Haribo er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1920 af Hans Riegel Sr. Haribo har hovedkontor i Bonn, Tyskland. Haribo har over 6.000 ansatte og opererer i over 70 lande. Haribos produkter er tilgængelige i supermarkeder, dagligvarebutikker og onlineforretninger. Haribos produkter kan også fås i store mængder til særlige lejligheder som f.eks. bryllupper og fester.

Bestilling og levering fra Slikworld er både nemt og billigt

Bestilling og levering fra Slikworld er både nemt og billigt! De tilbyder et stort udvalg af Haribo slikposer, alle til gode priser. Og de gør det nemt at få din bestilling leveret lige til døren. Så hvorfor ikke Bestilling og levering fra Slikworld i dag? Du vil ikke blive skuffet. Har du spørgsmål til slikket, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald, så kan du med sikkerhed få et hurtigt svar.