Få dig en scan laser til at måle det hele

Hvad er scanningslaser?

Reality Capture-teknologien , Leica RTC360, giver brugerne mulighed for at dokumentere og registrere deres omgivelser i 3D og samtidig forbedre effektiviteten og produktiviteten i marken og på kontoret med hurtigt, brugervenligt, præcist og bærbart udstyr og software. RTC360 3D-laserscanneren er den professionelle løsning til håndtering af komplekse projekter med nøjagtige og pålidelige 3D-repræsentationer til udforskning af mulighederne på ethvert arbejdssted. Så du kan altid måle nemt og sikkert med denne laserscanning, der læser alt fra store overflader til små detaljer med vores scan laser, som bliver hyppigt brugt rundt omkring i verden.

 

Hvordan bruger man så denne scan laser?

Hvordan scanner du et rum eller et objekt?

Det er et spørgsmål, som dukker op hver gang vi introducerer vores scan laser – hvilken scanning skal jeg bruge for at scanne et rum eller et objekt. Det afhænger af dit formål. Hvis du scanner et helt rum eller et objekt, f.eks. et portræt, og du ønsker at scanne i alle retninger (x-, y- og z-retning), anbefaler vi at købe et laserscanningshoved med 360° rotation. Dette scanningshoved gør det også muligt at scanne overflader i flere positioner – det kan scanne op til fire positioner samtidig. Hvis din anvendelse er anderledes – hvis du f.eks. scanner små genstande eller er interesseret i interiør – er scanningshovedet det bedste valg for høj nøjagtighed. Du kan få et af disse scanningshoveder til en overkommelig pris. Du skal dog være opmærksom på, at dette scanningshoved kun scanner i ét plan (xy-plan), så du kan ikke scanne rum eller store objekter fuldstændigt, medmindre de er flade nok.

 

Nem og simpel scanning med vores scan laser

Den tredje mulighed er spejlet, som er velegnet til scanning af små genstande eller flade overflader. Den leveres også med et scanningshoved til scanning i ét plan (xy-plan). Scanningslaserne er kun eksempler på de forskellige scanningshoveder, der findes. Der findes andre scanningshoveder afhængigt af dine præferencer og behov, f.eks. laserscannere, der roterer omkring rotationspunktet og scanner henholdsvis horisontalt og vertikalt. Andre muligheder omfatter scanningsspejle, som kan bruges til at scanne mindre genstande eller flade overflader med høj opløsning ved hjælp af laserscannerens indbyggede nøjagtighed. Du kan nemt styre denne enhed på vores Leica BLK360 smartphone-app via Bluetooth LE-forbindelse for hurtig dataindsamling på stedet – selv på komplekse projekter med mange forskellige datatyper involveret. Så hvis du synes vores scan laser lyder spændende, så hop på hjemmesiden og find din næste scan laser.