Få en erhvervsalarm der passer til dine behov

Går i med overvejelserne om at få installeret en erhvervsalarm til jeres virksomhed eller i erhvervslokaler? Så er i kommet til det helt rette sted! Med mere end 25 års erfaring i alarm branchen, har vi et solidt grundlag for at tilbyde din virksomhed installation af erhvervsalarm i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af alarmer, hvilket gør, at vi kan imødekomme enhver efterspørgsel, som du og din virksomhed måtte have for at sikre jer på bedst mulige måde. Der er rigtigt mange fordele forbundet med at få installeret en erhvervsalarm, men først og fremmest gælder det om at vælge en god leverandør, som kan tilbyde det, i efterspørger.

Ved L&E får du:

  • En samarbejdspartner med over 25 års erfaring med sikringsløsninger
  • Fleksible og brugervenlige løsninger
  • Løsninger og produkter baseret på moderne teknologi
  • Løsninger der løbende kan tilpasses nye behov og kan udvides
  • L&E teknikere gennemfører årligt relevante alarmkurser
  • En installatør der udelukkende benytter godkendte alarmprodukter

Hos L&E lever vi af glade kunder. Det er kundernes tryghed for, at de får den bedst mulige løsning og rådgivning på udfordringer.

Vælg den rette alarmløsning

For at finde den bedste løsning, som skal passe jeres behov, sørger vi altid for at tage en snak med jer før der bliver truffet beslutninger. Det er ikke kun vigtigt at alarmsystemet imødekommer behovet som i har lige nu, men også at det fungerer i fremtiden, så det kan udvides og opgraderes løbende. Den mulighed har i med et alarmsystem fra os.

Vores tyverialarmer kan for det meste suppleres med andre sikringsløsninger, så i får en komplet alarmløsning, der indeholder:

  • Kamera og videoovervågning
  • Brandalarm og røgalarm
  • Adgangskontrol, hvor et låsesystem styrer, hvem der har adgang til specifikke døre på bestemte tidspunkter.
  • Tågesikring med røgkanoner.

Udover jeres egne ønsker som virksomhed kan forsikringsselskabet også stille krav. Derfor skal jeres nye tyverialarm installeres, så den imødekommer kravene for netop jeres virksomhed. Vi ved, hvad det betyder, når forsikringsselskabet stiller bestemte krav. Du kan læse mere om kravene på vores hjemmeside.

God service

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis i skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores erhvervsalarm og systemer. Vi har massere af erfaring indenfor alarm branchen, og garanterer at vi næsten altid kan finde en løsning, der passer til netop jeres behov. Vil du høre mere om vores alarmsystemer og hvad vi kan tilbyde, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44, eller skrive en mail til info@l-e.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare jeres forespørgsler hurtigst muligt.