Få mange timers sjov og læring med Plus-Plus brikker fra Legebyen.dk

Når du er på jagt efter kreativt og stimulerende legetøj, er de flotte og farverige Plus-Plus brikker fra Legebyen.dk et rigtig godt bud. Du kan læse meget mere om de mange muligheder for at bygge og være kreativ her i artiklen.

Byg flotte konstruktioner i 2D og 3D med Plus-Plus brikker

Måske kender du allerede de innovative og farverige Plus-Plus brikker fra dit barns institution, hvor de er en populær fællesaktivitet for børn i alle aldre. Hvis ikke du har hørt om legetøjet før, kan det anbefales at besøge legebyen.dk, hvor du kan investere i kvalitet fra Plus-Plus. Kort fortalt er brikkerne, som navnet antyder, bygget op af to plusser, der tilsammen fungerer som byggeklodser, der kan bygges sammen til kreative konstruktioner i 2D og 3D. De fås desuden i flotte farver, der er med til at give ideer til større og mindre konstruktioner. Det er således kun fantasien, der sætter grænsen, når du og dine børn kaster jer ud i at bygge alt fra huse, broer, biler, legemad og udstyr til dukkehuset. Plus-Plus brikkerne henvender sig både til piger og drenge, og det er derfor en god fælles-gave til børnene, som de sammen kan få mange timers sjov ud af. I den forbindelse er det også muligt at købe byggeplader, som er ideelle, hvis man eksempelvis har lyst til at bygge et tårn. Den mest almindelige størrelse på brikkerne er ’normal’, som tidligere blev kaldt for mini. Denne type henvender sig til børn fra 5 år og opefter, mens der for børn på 1-5 år findes en ’big’-udgave med større brikker. Brikkerne giver mulighed for STEAM-læring (Science, Technology, Engineering, Arts og Mathematics) for børn i alle aldre. Her spiller især ingeniørdelen og den kunstneriske del en stor rolle, da der er gode muligheder for at tænke kreativt, mens børnene styrker finmotorikken samt evnen til at fordybe og koncentrere sig.

Køb det miljøvenlige Plus-Plus legetøj på www.legebyen.dk

Det populære legetøj har vundet flere priser og er ovenikøbet produceret i Danmark lige uden for København. Med Plus-Plus får du dermed dansk kvalitet fremstillet af fødevaregodkendte råmaterialer, hvor den overskydende plast fra produktionen genanvendes i den næste produktion. Da legetøjet er fri for både PVC, BPA og phthalater, får du et sikkert og trygt produkt, der er lige så sikkert at putte i munden som en vandflaske. Idet selve Plus-Plus brikkerne, inkl. emballagen, er 100 % genanvendelige, er der tænkt på miljøet hele vejen rundt, når du vælger at investere i det kreative legetøj. Find din favorit på www.legebyen.dk allerede i dag.