Fårekyllinger er rig på protein og vil byde sig godt til hos dine dyr

Griller er en af de mest kendte foderstoffer til krybdyr, eksotiske insekter og tropiske fugle. De fleste mennesker har kendt syren siden barndommen, når syren Jesper præsenterer Disneys årlige juleshow på tv den 24. december. Griller er blevet romantiseret gennem film og tegneserier, dette skyldes sandsynligvis, at griller har en sang eller et kald, og dette har sandsynligvis inspireret kunstnere og tegneserietegnere verden over til at bruge grillen som model for forskellige figurer. Uanset om du ønsker at tilføje fårekyllinger til dit kæledyrs kost, eller om du blot er fascineret af disse skabninger, er der meget at lære om fårekyllinger. Læs videre for at finde ud af mere om disse interessante dyr.

Find de bedste fårekyllinger online her

Grille-lyden er en lyd, der kommer fra hangrillerne, som ryster med vingerne. Det giver en høj, knirkende lyd, som kan være ret irriterende for mennesker. Mange mennesker er måske blevet frustrerede eller endog vrede over en fårekylling, der sidder et sted og laver støj. Griller er en stor insektgruppe med over 900 forskellige arter, der spænder fra små husgriller til store gravende griller. De er en af de største grupper af insekter i verden. Mens de fleste mennesker forbinder kribensislyde med irritation, finder nogle kulturer faktisk lyden ret fredelig og beroligende. Faktisk holder mange mennesker i Asien fårekyllinger som kæledyr og hører dem synge som en form for afslapning.

Fårekyllinger er perfekte som foder

Der er mange grunde til, at fårekyllinger er et fremragende levende foder til krybdyr, padder, fisk, høns og andet fjerkræ. Først og fremmest er de ekstremt næringsrige og har et stort proteinindhold. Syrlinger indeholder også alle de 20 aminosyrer, som dyr har brug for til vækst og vedligeholdelse. Ud over at være rige på protein er kribensis også en god kilde til sunde fedtstoffer, fibre og mineraler som calcium og fosfor. Et andet stort plus ved at bruge fårekyllinger som levende foder er, at de er meget nemme at passe og opdrætte. De kræver ikke meget plads eller særligt udstyr, og de kan endda opdrættes indendørs. Som de fleste mennesker ved, er kribensis en slags insekt. De holdes almindeligvis som kæledyr og kan også bruges som foder til andre dyr. Syrlinger skal holdes ved en temperatur på 24-26 grader for at fungere optimalt, og de bør tilbydes vand enten via en svamp eller vandgelé. Foderet skal helst bestå af nogle tørre pellets, men du kan også fodre med grønt. Dette bør dog fjernes hurtigt efter det er givet for at undgå skimmel og meldug, hvilket vil dræbe syrerne. Der findes fire forskellige størrelser af syrener, og du kan læse om hvilken type der er bedst for dig under denne kategori.