God inspiration til udklædningsfesten

Kostumefester er blevet det nye hit. Arrangementer, som i indbydelsen varsler tema eller udklædning er blevet mere normalt for andre end bare børn. Det kan være en jungle af muligheder at finde rundt i, og ønsket om et dejligt, flot og sjovt kostume kan fylde meget, lige inden det går løs.

Muligheder i massevis

Udklædningsmæssigt er der helt vildt mange muligheder og mange looks at gå efter. Er man ved at skaffe beklædningen til en temafest er man måske heldig nok til at have fået en smule begrænsning også. Men en udklædningsbutik vil også sprudle af inspiration og bare ved at kigge på mulighederne her, vil man sandsynligvis få en god ide om, hvad man er ude efter og hvad man ønsker at have på en hel dag eller aften. Og så er det jo ellers kun fantasien, som sætter grænserne for, hvad man kan klæde sig ud som. Tag et kig i en kostume butik, prøv lidt her og der og du vil hurtigt have en fornemmelse for, hvad det kan kunne være og hvad det ikke skal være.

Et mekka for kreativitet

Udklædning i sig selv sprudler allerede af kreativitet, fordi vi slipper vores indre barn løs i leg og forestilling, når vi klæder os ud. Men se, om ikke også du kan lave noget selv til kostumet. Måske der du noget i en udklædnings butik, som måske ikke er så svært at lave selv, og hvis kreativitet og fantasi kan blomstre nogle steder, så er det, når man leger, som man jo på en måde gør, når man klæder sig ud. Undersøg, om du kan have din egen finger med i spillet og skabe noget til looket også. Det gør det både sjovere og mere personligt, og kan være en god kilde til opmærksomhed til festen, hvor alle leger en lille smule mere.