Gode tips til dig som har et glemsomt barn

Vi kan alle relatere til at man godt kan glemme lidt når man har det sjovt. Dette er ikke en undtagelse for børn og det er helt naturligt at de glemmer forskellige sager i ny og næ. Her er nogle gode råd til hvad du kan gøre hvis dit barn har tendens til at glemme sine ting.

Skriv navn på alt

For det første er et rigtigt godt råd at skrive navn i dit barns ting. Der findes skoletasker, bøger og diverse ting, hvor der er et mærkat med plads til at kunne skrive navn og telefonnummer. Ved de fleste genstande er man ikke så heldig, derfor er en rigtig god løsning at købe strygemærker. Dette er små mærkater du selv kan designe, så du er sikker på teksten, ikke gnides væk med tiden og at det har et flot design. Derudover kan det holde til mange vaske og giver et flot og personligt præg, find dine strygemærker her.

Øvelse gør mester

Når du har sat strygemærker på alle din barns ting, kan du overveje at hjælpe dit barn med at pakke sine ting, om der er nogle ting der ikke er nødvendige at have med. Jo færre ting der er at holde styr på, jo færre ting er der at miste. Herefter er det begrænset hvad man ellers kan gøre af forberedelse, man kan selvfølgelig overveje om ens barn er gammel nok til at tage sig af dyre materielle ting. Hvis dit barn har en tendens til at glemme ting rundt omkring, så tag dig tid til at øve det med dit barn. Når du henter barnet fra skole, eller inden i kører til sport, så spørg om de har husket alt og øv med dit barn om de har husket de enkelte ting de skal. Dette hjælper dem med selv at tænke sådan fremover.