Gør rengøringen effektiv med de rette rengøringsmidler

Er du også overvældet af tanken om rengøring? Og tanken om hvornår du sidst vaskede tæpperne i sofaen – og hvad med spejlet på toilettet? Måske det også trænger til at blive pudset igen. Det kan kræve et stort tilløb at få gjort rent i huset, særligt fordi tjanserne bliver ved med at være de samme. Du keder dig, og det tager lang tid at nå ud i alle kanter. Hjælp derfor dig selv ved at gøre rengøringsopgaverne sjove.

Det er sjovest, når udstyret er i orden

Sørg for, at du har det rette udstyr til opgaverne. Det er ikke særlig sjovt at skulle skrubbe gulvet to gange, fordi din rengøringssæbe ikke er effektiv, eller fordi din moppe er gået i stykker igen! Professionelle rengøringsmidler og -udstyr kan hjælpe dig godt igennem rengøringen og gøre det en del sjovere at få huset til at skinne!

Få delt opgaverne ud til resten af familien. I kan desuden lave en rotationsfordeling, så I ikke står med de samme opgaver hver gang. Det kan både give fornemmelse af, at der er diversitet i rengøringsopgaverne, og så bliver hele familie lige gode til at værdsætte diverse opgaver, der bliver udført i huset.

Dans dig igennem støvet

Gør det underholdende at feje, pudse og skrubbe ved at danse til din yndlingsmusik, imens du gør rent. Lav evt. en fed rengøringsplayliste, så du kan se frem til at lytte til alle dine guilty pleasure- eller blot yndlingssange imens.

Er det blevet den helt store rengøringstur med resten af familien, så find noget sjovt sikkerhedsudstyr til dig og dine børn. Måske har du fundet nogle skøre rengøringshandsker på nettet, dig og dine børn kan grine af at have på. I vil ikke kun efterlade huset helt skinnende og rent, men jeres humør og sammenhold vil også være markant bedre efterfølgende.

Forhåbentlig kan disse tips gøre din rengøring lidt sjovere!