Har du overblik over dine forsikringer?

Har du styr på det hele? Det har du helt sikkert. Der er mange ting at holde styr på som voksen i et moderne samfund. Du skal have styr på indkomst, udgifter, ulykkesforsikring, indboforsikring, sygesikring, ja det bliver ved. Men der er en grund til, at du skal have styr på det, så det kan være en hjælp til dig selv at lave en liste og starte fra en ende af, så du får styr på det hele.

Hvad skal jeg bruge det til?

Hvad skal du egentlig bruge den til? Det er et godt spørgsmål. Forhåbentlig, så skal du slet ikke bruge den til noget. Langt de fleste har en ulykkesforsikring, som de aldrig får brug for, hvilket er at foretrække. Men hvis uheldet er ude, og du er uheldig at komme til skade eller påføre andre skade, så det er rigtig godt at have en ulykkesforsikring. Hvis du kommer til at bakke lidt for hurtigt ud af en smal parkeringsplads og rammer en stolpe eller anden bil, så er det vigtigt, at både du og bilen kan få hjælp.

Langtidsperspektivet ved en ulykkesforsikring

Men det er ikke kun i den akutte ulykkesituation, at det er en god ide med en ulykksforsikring. Efter ulykken kan det være, at du ikke selv føler, at du er særlig medtaget. Men ved at anmelde skaden til din ulykkesforsikring, så sikrer du dig, at hvis der kommer mén eller komplikationer som følge af ulykken i fremtiden, så dækker forsikringen en eventuel behandling. Så hvis du kører galt, og du et par år efter oplever stivhed i nakken eller har fået trykket en tand, så kan forsikringsselskabet hjælpe dig med tilskud til henholdsvis fysioterapeut eller tandlæge. Udover at du får et bedre overblik, ved at få styr på dine forsikringer, så kan du altså potentielt også spare penge på det.