Harmonikamusik til fest

Harmonikamusik til fest

Harmonikamusik som underholdning er oplagt til din fest
Igennem tiderne har harmonikamusik været brugt som underholdning når der skulle være fest og det er den heldigvis stadigvæk. Harmonikaen har mange fordele og er derfor et sikkert valg når der er brug for god underholdning til din fest, og du vil sikre dig at dine gæster har en god aften og går glade hjem.

Harmonikamusik giver en fantastisk stemning

Harmonikamusik giver en fantastisk stemning, indenfor mange forskellige genre. Repertoiret kan være meget blandet og musikken kan være sømandsmusik som giver en stemning af Nyhavn med sømandssange på havnekanten. Det kan også være fransk harmonikamusik, der får dig til at føle at du er i Paris. Den franske musettemusik giver en helt særlig stemning, og er en populær harmonikamusik til franske arrangementer, receptioner og temafester.
Svensk harmonikamusik er en genre for sig, den har en helt anden stemning end man finder i den danske. Det er bl.a Evert Taube der har været med til at skabe den unikke stil og stemning. Med hans mange skønne melodier og sange skrevet til harmonikaen, er der skabt en harmonikamusik der skiller sig ud. Den er meget populær og elsket af mange, derfor er der også sat dansk tekst til mange og sangene. Ofte er det svensk harmonikamusik der ønskes til fællessang.

Harmonikaen har mange fordele

Harmonikaen har mange fordele, som gør den til et attraktivt valg. Èn af fordelene er at harmonikaen er mobil og flytbar, det gør at musikeren ikke nødvendigvis skal sidde et fast sted til festen. Det giver mulighed for at harmonika musikken kan flytte sig. Musikeren kan står op og spille ved velkomstdrinken, ved bordet, eller går med ud på terrassen, hvis der skal drikke kaffe eller andet.
Når du skal holde fest er det vigtigt at musikken er i orden og hvad betyder det? Harmonikamusik kan hurtig blive dominerende, derfor er det vigtig at musikeren har forståelse for at lægge et lydniveau som alle synes er behageligt. Det er ikke alle der har den fornemmelse, så spørg harmonikaspilleren inden du booker ham. Spørg fx. hvordan harmonikaspilleren finder det rette lydniveau. På den måde sikre du dig at musikeren har styr på det.

Harmonikamusik til fællessang

Harmonikamusik er også oplagt til fællessang. Det er nemt at få alle til at synge med på de gode gamle sange når harmonikaen spille for. Det er en god idé at have sange forberedt så alle kan synge med, det kan være svært at få alle med hvis de ikke kan huske teksten.