Hedenhus gør bæredygtige alternativer som æteriske olier og hybenkerneolie let tilgængelige

Hedenhus har ambitioner om at skabe en bedre fremtid. Denne webshop er nemlig forhandler af både økologiske og naturlige produkter, der på forskellig vis er med til at hjælpe deres kunder imod en grønnere hverdag. Er du derfor interesseret i alt fra zero-waste-produkter til æteriske olier, er Hedenhus bestemt et besøg værd.

Forebyg problemer og gener med æteriske olier

Æteriske olier er et 100 % naturprodukt, der findes i et stort udvalg på www.hedenhus.dk. Æteriske olier findes og udvindes fra lægeplanter, frugtskaller, bark og visse blomster. De kan blandt andet være med til at lindre forskellige lidelser, bruges i forbindelse med rengøring eller bruges som duft i en lav-selv-rumfrisker. Forskellige æteriske olier har dog forskellige egenskaber, så det kan derfor vise sig fordelagtigt at sætte sig lidt ind i hvilke æteriske olier, der hjælper på hvilke problemstillinger. For eksempel kan æteriske olie såsom enebærolie eller rosenolie være med til at berolige sindet, og derfor lindre symptomer på både angst og depression. Eukalyptusolie har også en fantastisk beroligende effekt, men i dette tilfælde på huden, hvis man døjer med sår eller infektioner. Hos Hedenhus finder du derfor et stort udvalg af æteriske olier, sådan at du kan vælge præcis den olie, der passer dine behov.

Hybenkerneolie anvendes til kosmetik og hudpleje

Udvalget af olie hos Hedenhus dækker dog mere end bare æteriske olier. Du finder nemlig også forskellige former for bæreolier og basisolier, der dækker alt fra abrikoskerneolie til aloe vera olie. Hybenkerneolie fra Hedenhus er en både økologisk og 100 % naturlig olie, der især egner sig til hudpleje. Hybenkerneolie indeholder nemlig essentielle fedtsyrer i mængder, der er lindrende mod tør, irriteret og forvitret hud. Dette betyder også, at hybenkerneolie er velegnet til behandling af både forbrændinger, ar og strækmærker. Du bør derfor overveje at investere i hybenkerneolie, hvis du er interesseret i at starte med at lave din egen kosmetik eller hudpleje. Med de forskellige lav-selv-kosmetiksæt fra Hedenhus, kan du blandt andet cremer, ansigtsolie eller hårolie, hvilket er den perfekte lejlighed til at benytte den populære hybenkerneolie. Ud over hybenkerneolie fås dog en lang række andre olier, der kan bruges til at lave både lækker, naturlig og økologisk hudpleje. Olier fra Hedenhus fås desuden altid til fordelagtige priser, sådan at en mere naturlig hverdag ikke behøver at tømme pengepungen. Hos Hedenhus ønsker man nemlig mere end noget andet, at grønnere alternativer kan blive lettere tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger.

Besøg derfor www.hedenhus.dk, hvis du vil vide mere om, hvilke tiltag du kan tage del i for at opnå en mere bæredygtig hverdag.