Hedenhus har 100 % naturlig hybenkerneolie til hjemmelavede kropsolier

Brug altid de helt rigtige olier, uanset om du skal lave mad eller kosmetiske produkter. Hos Hedenhus finder du et bredt udvalg af forskellige typer olier og andet lækkert, der kan bruges til forskellige opskrifter. Find blandt andet hybenkerneolie, der er specielt godt egnet til at bruge i cremer og masker.

Lav dine egne cremer med hybenkerneolie

Når du laver dine egne kosmetiske produkter, så vil du uden tvivl ikke kunne undvære hybenkerneolie. Hos Hedenhus er du sikret økologisk hybenkerneolie, der er specielt godt egnet til hudplejeprodukter. Hybenkerneolien er koldpresset af økologiske kerner fra Hunderosen, og den anvendes typisk til ansigtsolier, kropsolier, massageolier, hårolier, cremer, salver, lotions og lignende. Er det første gang, du skal lave dine egne kosmetiske produkter, så vil det være en rigtig god ide, at du tager ind forbi deres opskriftsside. Der kan du finde specifikke opskrifter på bl.a. ansigtscremer og ansigtsmasker, som indeholder hybenkerneolie. Under hver opskrift kan du se, hvad du skal bruge af ingredienser, og hvordan de skal sammenblandes. Den hybenkerneolie, du finder hos Hedenhus, er en 100 % naturlig, vegetabilsk olie, der har en utrolig mængde essentielle fedtsyrer. Det er netop det, der gør den ideel at bruge til cremer og lignende, der skal behandle tør, forvitret og irriteret hud.

Hybenkerneolie kan bruges til behandling af ar

Derudover er hybenkerneolie også særligt velegnet til behandling af ar, strækmærker og forbrændinger. Der er dog også bekymringer for, at det kan forværre akne. Olien er ofte anvendt hos massageterapeuter grundet de helende egenskaber. Det er dog anvendt fortyndet, da der anbefales en koncentration på ca. 10 %. Bruges hybenkerneolie på huden, uden den er fortyndet, kan det godt efterlade huden en smule klæbrig, den har dog en god gennemtrængning og er helt sikkert godt at anvende til hudplejeolier. Hybenkerneolie skal opbevares køligt, men må ikke få frost. Hedenhus har hybenkerneolie i forskellige størrelser. De forhandler både til private og professionelle, og netop derfor kan du også købe flasker med alt fra 30 ml til 2,5 liter. Der er helt sikkert forskel på, hvor meget der skal bruges, alt efter hvor ofte du laver hudplejeprodukter. Uanset om du ofte har brug for hybenkerneolie, eller du blot vil prøve noget nyt og anderledes, kan du regne med Hedenhus. Du kan finde al den information, du har brug for på hedenhus.dk, men kan også tage kontakt til dem, hvis du har ubesvarede spørgsmål.

Går du op i økologi og bæredygtighed, så kan du med god samvittighed bestille hos Hedenhus på www.hedenhus.dk, der netop selv gør, hvad de kan for miljøet.