Hos DC-Supply finder du en garage container og en skibscontainer til både opbevaring og fragt

DC-Supply lejer og sælger containere af enhver art. Disse både leveres og hentes i hele verden, sådan at du altid kan finde containerløsninger til dine fragt- eller opbevaringsbehov på www.dc-supply.dk. Deres stærke medarbejderstab er stolt af deres arbejde og af altid at have kundens ønsker i fokus for deres daglige gøremål!

Opbevar alt fra biler til cykler i en garage container

En garage container er et oplagt alternativ til konventionelle garager eller carporte. Skal du derfor bygge ny garage, kan en garage container nemt udgøre en midlertidig løsning, mens byggearbejdet står på. En garage container er nemlig ikke bare fantastisk til at beskytte biler, cykler og andet mod vejr vind, men fungerer også som tyverisikring. Det mest praktiske aspekt ved en garage container er dog det faktum, at den er mobil. Dette kan medvirke til, at planlægningsarbejdet bliver en del nemmere, da denne mobile enhed sagtens kan flyttes rundt på og sågar flytte med jer, hvis I skifter adresse. De praktiske garage containere kan derfor bruges til alkens opmagasinering af både forskellige former for køretøjer og andet udstyr, I plejer, at have stående i garagen eller carporten. Dette betyder også, at en garage container sagtens kan købes eller lejes til både privatpersoner, virksomheder eller offentlige institutioner. For eksempel har DC-Supply været med til at udvikle en busgarage i specialmål til Ålborg kommune.

En skibscontainer har mange anvendelsesmuligheder

En skibscontainer sælges og lejes ligeledes på www.dc-supply.dk. Denne type container fås i enten i 20 fod-eller 40 fod-størrelser, der er bygget i henhold til de etablerede ISO-specifikationer. Denne standard sikrer, at en skibscontainer altid kan stables sikkert og ensartet på skibe under fragt, idet de opfylder krav og mål, når det gælder både størrelse og holdbarhed. En skibscontainer fra DC-Supply er altid CSC-godkendt – også hvis den er specialbygget. Hvis du får dine nye skibscontainere tilpasset på DC-Supplys eget værksted, tager den administrative afdeling nemlig også hånd om en re-certificering, sådan at du kan bruge skibscontainerne helt, som var de standardcontainere. Har du ikke planer om at fragte gods med din skibscontainer, kan du også leje modeller og bruge dem som ekstra lager- eller opbevaringsplads. Disse er både velegnede til byggepladser eller i forlængelse af private byggeprojekter, da de for eksempel fås med isolation, sådan at godset ikke udsættes for hverken fugt eller kondens. Disse kan også sagtens udstyres med både reoler, varme eller lys, ligesom at de kan sikres med en containerlås og derved ligeledes være oplagte som tyverisikring, mens dit byggeprojekt står på.