Hos Remix by Sofie kan du få en plisse lampeskærm

Køb nyt til hjemmet hos Remix by Sofie! I denne store webshop finder du et stort udvalg af produkter til indretning samt brugskunst i keramik og glas. Keramik vaser eller en plisse lampeskærm er derfor altid en mulighed, når du kender til webshoppen www.remixbysofie.dk.

Find en stilren plisse lampeskærm hos Remix by Sofie

En ny lampeskærm kan gøre vidundere for en lejlighed eller bolig, der trænger til lidt nyt liv. Derfor forhandles en plisse lampeskærm i stor stil hos Remix by Sofie. En plisse lampeskærm er de foldede papir- eller plastikskærme, der ofte går utroligt godt i spænd med mundblæste bordlamper i glas. Disse fås i mange håndmalede modeller på www.remixbysofie.dk, sådan at du kan vælge mellem alt fra prikker til striber eller splashes. Find også en plisse lampeskærm i papir i en enkelt farve, og match dem med din boligs allerede eksisterende farveskala. Disse produceres af mærket Pink Rose, der gennem mere end 3 årtier har gjort en dyd ud af at producere den bedste version af en plisse lampeskærm. En plisse lampeskærm herfra er altid håndmalet og kan i visse tilfælde leveres i farve efter ønske. I dette tilfælde kan du tage kontakt til Remix by Sofie, hvorefter en special lampeskærm kan bestilles hjem på baggrund af farveprøver.

Tjek deres flotte og farverige keramik vaser

Keramik vaser er en velbesøgt kategori hos Remix by Sofie. Det store udvalg af keramik vaser består primært af smukke vaser fra Lena Pedersen Glas og Wauh design. Disse keramik vaser har hver især deres eget formsprog og udtryk, og de egner sig derfor hver især til forskellige type af hjem. Keramik vaser fra Lena Pedersen Glas arbejder for eksempel en del med indfarvet ler og krystalglasurer, der udgår et todelt og yderst moderne design. Denne type af keramik vase fås i alt fra rødlige til blålige nuancer og til yderst gode priser — kvaliteten taget i betragtning. Lena Pedersen glas har også designet keramik vaser i mindre størrelser, der er fuldt ud dækket af krystalglasur. Disse fås i dejlige varme naturfarver, der er perfekte til forskellige typer af buketter, som du enten selv plukker eller får som gave. Udvalget af keramik vaser indeholder dog også flere sjovere vaser til dig, der elsker skæg og ballade. En Smiley vase i gul og lyserød er for eksempel oplagt, hvis du holder af at putte et smil på både dine egne og dine gæsters læber.

Find de mange vaser og lampeskærme på www.remixbysofie.dk. Her har du altid muligheden for at benytte den smarte returportal, skulle du have behov for at returnere eller at bytte et produkt.