Husqvarna rider hjælper dig i en travl hverdag

Husqvarna Riders er det perfekte valg for dem, der ønsker en maskine, der kan køre næsten overalt. Med det frontmonterede klippedæk og centerstyring er disse ryttere særligt manøvredygtige. Faktisk gør de græsklipning til en leg! Samtidig får du også Husqvarnas patenterede bioclip-funktion, som sikrer et enestående resultat og en imponerende finish. Med det unikke centerstyresystem er husqvarna-ridere specielt designet til at nå ind til snævre områder. Det giver en manøvredygtighed, der gør det ekstraordinært nemt at komme uden om forhindringer. Du får alt dette uden at gå på kompromis med komfort eller effektivitet – husqvarna-ryttere er virkelig i en klasse for sig selv. I deres butik finder du et stort udvalg af Husqvarna-ryttere at vælge imellem. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er deres team altid glade for at snakke med dig og give dig råd. Du kan gennemse hele deres udvalg af ryttere her. find dit næste husqvarna rider tilbud her.

Husqvarna rider er i top kvalitet som udfører arbejdet til top klasse

Aagaard Maskiner & Udlejning blev grundlagt den 1. januar 2008 af Ida og Kristian Utoft. På trods af finanskrisen kort tid efter har virksomheden været i fremgang. I løbet af årene har virksomheden udvidet med en helt ny butik, hvorfra der sælges have- og parkmaskiner, sikkerhedsudstyr og arbejdstøj. I 2017 overtog Ida og Kristian Sdr. Omme Liftudlejning, som nu er en integreret del af Aagaard Maskiner & Udlejning. Deres vision er at være den foretrukne leverandør og partner inden for udlejning af maskiner, salg af have- og parkmaskiner, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr samt service og reparation af alle gængse mærker af have- og parkmaskiner. Dette vil de opnå ved at tilbyde stor fleksibilitet og service af høj kvalitet til deres kunder.

Find din næste husqvarna rider online

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning er de stolte forhandlere af en række kvalitetsmærker inden for både have- og parkmaskiner, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og trailere. De forhandler mærkerne Variant, Helly Hansen, Husqvarna, Hustler, Snickers og Stihl. Her kan de tilbyde alt i have- og parkmaskiner fra Husqvarna, Hustler og Stihl. Det omfatter alt fra robotplæneklippere, trimmere og motorsave til større plæneklippere som riders, zero-turns og havetraktorer. Deres sortiment omfatter også et stort udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko til stort set alle behov fra kendte producenter som Helly Hansen og Snickers.