Hvad kan en moderne badevægt? Tjek funktioner her

Når du vil holde styr på din vægt, så skal du selvfølgelig kunne måle den. Her skal du bruge en god badeværelsesvægt. Selvom du ikke behøver skænke valg af vægt den store tanke, da der ikke er så mange måder at veje dig på, adskiller vægte til badeværelset sig fra hinanden på et par områder, bl.a. da visse modeller kan udregne fedtprocent og muskelmasse via bioelektrisk impedansmåling.

Mål kropsfedt med en moderne badevægt

Leder du efter badevægte til måling og fedtprocent, men er usikker på hvordan de virker? Hvis du er skeptisk over for konceptet, tror du nok heller ikke på målingen, så teknikken kan vi lige tage her: Vægten sender et beskedent stød gennem kroppen. Kropsfedt bliver fundet ved, at det blokerer for stødet, så vægtene kan udregne din fedtprocent ud fra, hvor meget strøm ledes tilbage til vægten.

Hold styr på kropsvægt over tid med brugerhukommelse

Nogle mennesker ønsker en badevægt for at sikre, at de holder den samme vægt over tid, mens andre ønsker at tabe sig – eller tage på, hvis de har været undervægtige. For den sidste slags folk er det en fordel, hvis din vægt kan holde styr på data over, hvordan det skrider frem med udviklingen i kropsvægt. Her kan indbygget brugerhukommelse gøre det lettere at sammenligne vægt over tid.

Vil du være fri fra features? Få en analog vægt

Hvis du er mere konservativ af sindelag og bare bliver forvirret over de features, som nye badevægte kommer med, kan du lige så godt vælge en analog badevægt, du ikke behøver lade op. Så har du i hvert fald ét apparat mindre at købe batterier til i hjemmet. Desuden har de analoge vægte ikke kredsløb, der kan blive skadet af væske eller ødelagt over tid ved lemfældig behandling af din vægt.