Hvordan booker man professionel underholdning?

Skal du bruge professionel underholdning til sommeren? Så er der gode nyheder! For det er faktisk ikke så svært som mange tror, når man ønsker at booke professionel underholdning. Her er, hvad du skal vide.

Vi møder ofte spørgsmålet omkring, hvordan man kan få underholdning fra den øverste hylde ud og underholde med musik, trylleshow eller stand-up comedy til et privat arrangement.

Svaret er faktisk ikke så kompliceret endda. Vores bedste råd er at finde et bureau til musik og underholdning, hvor du kan få kontakt til de dygtige og eftertragtede artister igennem. Det giver dig to indgangsvinkler.

Kontakt for et specifikt ønske

Hvis du skal holde en fest, er det naturligvis allerede muligt, at du har en god idé til den perfekte form for underholdning! Det kan være en artist i en næsten hvilken som helst genre, bare du føler, denne person eller grupper er som skabt til din fest eller dit event.

Du skal derfor blot kontakte et booking bureau, hvor du kan forhøre dig om muligheden og indhente en pris.

Du skal dog huske, at det kan være en god idé at have en backup plan eller en plan B og plan C klar, i tilfælde af at din foretrukne artist ikke er ledig eller passer til dit budget.

Kontakt for forslag til en bestemt type underholdning

Måske du gerne vil have en bestemt type underholdning, men ikke er helt klar over, hvem der vil være det bedste valg til opgaven.

Det kunne f.eks. være, at du skal bruge et 80´er band, men ikke lige kender et godt et eller at du skal bruge en gruppe, som mestrer impro-comedy.

Heldigvis kan du kontakte et bureau og få deres bedste bud på et godt match. Husk på at disse booking bureauer lever af at sende artister ud til arrangementer og derfor har stor viden om de enkelte kunstnere og grupper. Dermed kan de hjælpe dig med at finde den perfekte type underholdning.

NB! Vær ude i god tid

Husk altid at være ude i ordentlig tid, når du skal booke underholdning til bryllup, fødselsdag, firmaevent eller andet. Det kan nemlig tænkes, at der allerede er lagt en masse opgaver i artistens kalender – særligt oven på en periode med COVID-19, hvor vores fester har været begrænset. Det skaber stor efterspørgsel, nu hvor vi igen må samles og holde fest.