John Masters – fri for skadelige kemikalier

Mangler du hårprodukter uden skadelige kemikalier og parabener? Så bør du tage et kig på det store udvalg fra John Masters.

John Masters er en amerikansk hårstylist, der har været aktiv i branchen i mange år. Da John Masters startede i branchen, var der ikke fokus på sundhed for de frisører der arbejdede i salonerne rundt omkring. Der blev brugt barske salon-kemikalier og ammoniak og sulfater blev brugt i de fleste produkter. Derfor satte John Masters sig for at skabe en hårplejeserie uden alle disse skadelige stoffer – John Masters Organics. Masters begyndte at eksperimentere med at gøre produkterne sundere, og dette skabte en serie af produkter baseret på æteriske olier, planteekstrakter og helsekost bestanddele. Dermed var økologisk æblecider eddike grundlaget for den første hair rinse. Siden da har han udviklet produkter til hår og krop. Denne serie har været kendt i Danmark i mange år, og du finder mange populære produkter, som f.eks. Sea Mist Sea Salt Spray, som er seriens saltvandsspray. Den indeholder bl.a. lavendel olie, der modvirker, at håret bliver tørt efter brug. Et andet er Citrus & Neroli Detangler, som er en udfiltrerende balsam med bl.a. lime og neroli tilsat. Uanset hvilken hud- eller hårtype du har, så vil du med garanti finde noget, der passer lige præcis til dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra John Masters.

Populært økologisk hud- og hårpleje

Hverken vores hår eller hovedbund har godt af de mange kunstige tilsætningsstoffer, som ofte befinder sig i vores shampoo. Derfor har John Masters udviklet hår- og hudplejeprodukter, der er 100% økologiske, og som giver et endnu bedre resultat, end produkter tilført skrappe kemikalier. John Masters sætter altså utrolig høje krav til sine produkter, og det bør du også gøre. John Masters engagement og målrettethed viser sig tydeligt i det færdige resultat, og dyrkningen af de økologiske afgrøder og ingredienser er med til at behandle vores planet med respekt. Er du altså interesseret i at prøve disse produkter, så gør du med garanti noget godt for dig selv. Du vil med det samme opleve din hud og hår blive glansfuldt som aldrig før, og du vil ikke gå tilbage til de gamle produkter.