JohnHarmsen laver mentorforløb og kurser i kommunikation

Har I medarbejdere, der har trænger til målrettet coaching, fordi de har svært ved at tackle udfordringer på arbejdspladsen? Giv dem et mentorforløb med JohnHarmsen, og lad også hele virksomheden komme på kursus i kommunikation. Et kommunikationskursus giver dem mere respekt for hinandens arbejdsopgaver, så jeres virksomhed udvikler en alle-for-én-kultur. Bestil et kursus i kommunikation på hjemmesiden, og tag en snak med medarbejdere med udfordringer og manden bag www.johnharmsen.dk om et mentorforløb.

Hjælp medarbejderne med et mentorforløb fra JohnHarmsen

Har I medarbejdere, der ikke fungerer så godt, fordi de er låst fast i deres situation på jobbet og hjemme? John Harmsen er god til at læse mennesker og skaber mentorforløb, der rykker ved hjælp af målrettet coaching og god kemi. Hvis medarbejderne føler sig fastlåste, kan de ikke selv komme ud af suppedasen, og så har de brug for hjælp. De får både vejledning, gode råd og redskaber, så de bliver bedre til at mestre de situationer, de står i. Efter kurset garanterer han, at du bliver tilfreds, ellers er det gratis. Læs mere om et mentorforløb på www.johnharmsen.dk i dag.

Han har selv gået vejen og har 19 års erfaring, så han er den rette til at hjælpe jeres medarbejdere. Desuden har han stor faglig baggrund, da han er stress-ekspert, uddannet i optimisme og positiv psykologi samt i salg- og serviceoptimering. Derudover er han NLP-coach og DISC-adfærdskonsulent. Sammen med medarbejderen finder han ud af, om mentorforløbet skal være samtaler i rolige omgivelser, walk-and-talk eller onlinemøder.

Opnå en god omgangstone med et kursus i kommunikation

Har I problemer med en dem-og-os-kultur? Det kan skyldes, at medarbejderne ikke forstår hinanden og dermed ikke respekterer hinanden. Med et kursus i kommunikation har I mulighed for at udvikle en alle-for-én-kultur, fordi I lærer at fokusere på en god omgangstone, samarbejde, jeres kerneopgaver og på at skabe resultater. Når I holder ved de teknikker, I har lært på kurset i kommunikation, skaber I arbejdsglæde.

Der er flere forskellige kurser i kommunikation at vælge imellem. Der er “Kender du typen?”, som handler om kollegernes forskellige adfærdsmønstre og præferencer. Der er også det kursus i kommunikation, der hedder, “Forstå mig ret”, hvor I lærer at bruge en respektfuld omgangstone og at sælge jeres idéer bedre og så er der “Verdens bedste kollega”, som er et kursus i kommunikation, der handler om at gøre alt for at blive en god kollega. Løs de fleste af jeres kommunikationsproblemer med et kursus i kommunikation og de større udfordringer med målrettet coaching under et mentorforløb. Bestil det på www.johnharmsen.dk i dag.