Kan det betale sig at købe brugte industrimaskiner?

Splinternye industrimaskiner koster en bondegård. Hvis du er på udkig efter en ny gaffeltruck, kransystem eller en anden stor maskine, så skal du have mange tusinde kroner på en opsparing for at få råd.

Dog er det ikke nødvendigt at købe alt fra nyt. Det er faktisk blevet lige så populært at købe brugte industrimaskiner på online auktioner i stedet.

Men er det en god ide? Hvilke fordele og ulemper er der ved at købe industrimaskinerne brugt? Vi har svarene til dig her.

Spar masser af penge

Den største fordel ved at købe brugte industrimaskiner er naturligvis, at du sparer en masse penge. Faktisk kan du ofte finde brugte maskiner til blot 1/3 af den originale pris.

I stedet for at bruge flere tusinde på én maskine, så kan du pludselig få råd til 2-3 for den samme sammenlagte pris, hvis du køber dem brugt.

God salgsværdi

Når du køber dine industrimaskiner brugt, så taber de faktisk mindre værdi over tiden. Det kan også betale sig, når du skal af med den brugte industrimaskinen igen. Så længe maskinen er i nogenlunde topform, så kan du sælge den for en god pris til en forhandler.

Det kræver selvfølgelig at du passer godt på- og vedligeholder din maskine. Der er ikke nogen forhandler, som vil give en god pris for en gaffeltruck uden hjul.

Ulempen ved brugte industrimaskiner

Der er naturligvis også enkelte ulemper ved at købe brugte industrimaskiner. Du skal først og fremmest være varsom med, hvor du køber dine industrimaskiner henne, så du ikke kommer hjem med en maskine i udu. Det giver ikke mening at spare penge på selve købet, hvis du ender med at skulle betale i dyre domme for reparationer bagefter.

En anden ulempe er, at brugte industrimaskiner nogle gange ser slidte ud. Men hvis æstetikken ikke betyder særlig meget for dig, så er et par skrammer hist og her ingen årsag.

Hvor køber man brugte industrimaskiner?

Der findes mange fysiske og online auktioner på industrimaskiner her i Danmark.

Det mest bekvemmelige er at deltage i de online auktioner, så du ikke skal brugte unødvendig køretid for at komme ud til de fysiske auktioner.

Besøg Kapow og deltag i online auktioner af gode brugte industrimaskiner. Hos Kapow sælges der udelukkende kvalitetssikrede og testede maskiner, som lever op til de højeste standarder. Det er en pålidelig forhandler, hvor du altid kan finde gode tilbud.