Klinikstol til din klinik

Har du din egen klinik? Og har du længe ledt efter den helt perfekte klinikstol, så dine kunder får en behagelig oplevelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. En klinikstol er helt perfekt til dig der ønsker at give dine kunder en unik oplevelse. Der findes et stort udvalg af klinikstole, og dit valg skal afhænge meget af, hvilken form for klinik du har. Du kan f.eks. få en fod spa stol til pedicure og manicure stol. Med en klinikstol får du mulighed for at justere både ryglænet, højden og hældningsvinklen på stolen, så den passer efter, hvilken opgave du skal udføre. Armlænene på klinikstolen er også drejelige for en let ind – og udstigning for kunderne. Leder du derfor efter den perfekte klinikstol, til dine nye klinik, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Klinikstol til fodpleje

Har du en fodpleje klinik, så er en fodpleje stol nok på sit rette sted at anskaffe sig. Du kan finde en alt i en pedicure stol, der har både fod spa og fodstøtte indbygget. Du har også mulighed for at justere både højden og rotationen af sædet så du får en optimal arbejdsstilling. Stolen er også nem at rengøre da den har hvid PVC polstring. Stolen har også armlæn i mørkt træ, der gør at stolen får en elegant fremtoning og den kan være med til at give din klinik det ekstra finish i din indretning. Stolen kan også fås i andre farver, og kan faktisk fås i 31 forskellige farver. Stolen er modstandsdygtig overfor æteriske olier og aggressive væsker. Kort sagt er det den perfekte klinikstol til din klinik.

Stort udvalg af klinikstole

Det kan godt være svært at finde den rigtige stol til din klinik, da der findes mange forskellige stole på markedet. Men det er også en god ting, grundet det store udvalg er der en stor chance for at du finder præcis den stol der dækker dit behov. Om det gælder en stol til fodpleje eller noget andet, så finder du noget der passer din smag og den indretning du har valgt til din klinik. Du kan også få en klinikstol med hjem uden det koster det en bondegård. Så det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvilken klinikstol du skal, både indretningsmæssigt men også prismæssigt.