Køb flag og bordløber til jul fra Langkilde & Søn

Til jul og store fejringsdage, er det helt sikkert ideelt, at man har de rette duge og flag. Langkilde & Søn kan tilbyde den helt rigtige bordløber til jul, eller en anden dug, der giver bordet det rette udtryk. Derudover har de også god erfaring med flag, som de laver i den allerhøjeste kvalitet, uanset om det er til bordet, flagstangen eller juletræet.

Du kan få en bordløber til jul med et flot mønster

Du kan være sikker på, at en bordløber til jul, vil være det helt rigtige valg. Det er specielt, hvis du vælger en bordløber til jul fra Langkilde & Søn, der laver dem i flotte design med fine detaljer og i utrolig høj kvalitet. De bruger nemlig flagdug, når de syer bordløber til jul, og netop derfor er det i utrolig holdbar kvalitet. Derudover ser den også rigtig flot ud, når du vælger at lægge den på bordet, uanset om det er til spisebordet, kagebordet eller et helt andet bord, hvor du stiller hyggeligt pynt. En bordløber til jul er lavet fra serien Nordic Way of Celebration, og netop derfor er det også et simpelt design. Det er noget, som vi er kendt for i Norden – at vores design er simple, men utroligt flotte. Ønsker du en bordløber til jul, så bør du tage ind forbi www.langkilde-flagfabrik.dk.

Langkilde & Søn tilbyder flag i høj kvalitet

Det er også muligt at finde flag hos Langkilde & Søn, der helt sikkert mest er kendt for deres flotte flag. Du finder selvfølgelig Dannebrog på siden, men det er dog også muligt at finde andre flag. Der er blandt andet både norske og svenske flag tilgængelige. Leder du efter flag til Pride, så kan du også være sikker på at finde regnbueflag, der fås i forskellige størrelser. Ønsker du et Prideflag til flagstangen, så finder du nogle i ægte flagdug, der kan fås til flagstang fra 4 m til 12 m. De har dog også meget mindre flag, der kan bruges til pynt og sjov. Det gælder bl.a. små Dannebrogsflag, der kan bruges til jul, fødselsdage eller andet. Der er også sørøverflag, som er helt ideelt til temafester, som børnefødselsdage eller måske gymnasiefesterne. Ønsker du flag i høj kvalitet, bør du tage ind forbi www.langkilde-flagfabrik.dk og finde det, du søger hos dem.

Langkilde & Søn har fri fragt ved køb over 699,- og lover desuden altid høj kvalitet. Med titlen som Kgl. Hofleverandør og mange års erfaring, kan du være helt sikker på, at de ved præcis, hvordan de skal håndtere flag.