Lær mere om erhvervs leasing af firmabil her

Som leder i et firma, er din hverdag uden tvivl præget af travlhed og mange forskellige opgaver, som skal løses. Det kan derfor være lidt svært, når man pludselig skal tage store beslutninger – for eksempel når det kommer til noget som firmabiler. Du kan finde ud af mere om erhvervsleasing af firmabil ved at læse videre her.

Undgå værditab

Der er mange gode grunde til, at det kan være en fordel at erhvervslease firmabilerne. Det er derfor også en mulighed, som mange firmaer benytter sig af. Blandt andet vil dette gøre, at du undgår et eventuelt værditab på firmabilen. Når leasingaftalen er slut, vil det nemlig ikke være jer, der står til ansvar for at sælge denne bil igen. Erhvervsleasing gør altså, at værditab af firmabilen ikke er noget, i skal bekymre jer om.

Bilen afleveres blot tilbage til leasingselskabet, når aftalen udløber. Herefter skal I faktisk slet ikke længere bekymre jer om denne bil. Det er derfor en løsning, der kan give jer mere sikkerhed, når det kommer til økonomi og budget. Her vil der ikke være nogen risiko for, at i taber penge på den bil, som i leaser.

Styrker likviditeten

Det at erhvervslease firmabierne har dog andre fordele end at der blot undgås værditab. Det vil nemlig også kunne være med til at styrke likviditeten i firmaet. Ved at lease firmabilerne fremfor at købe dem, undgår du nemlig at skulle af med et kæmpe beløb for disse biler.

I stedet vil du leje bilerne for at langt mindre beløb. Du kender det månedlige beløb, som skal betales for firmabilerne, hvilket også giver mere budgetsikkerhed. Det vil altså i sidste ende være med til at styrke likviditeten i firmaet, hvis du vælger at erhvervslease. Det kan derfor være en mulighed, som du skal overveje.