LED armaturer industri – skab det bedste arbejdsmiljø

Ønsker du at skabe det bedste arbejdsmiljø for dine medarbejdere? Mangler der noget godt lys i din industri? Så bør du tage et kig på udvalget af LED armaturer industri.

Arbejdsmiljøet er noget af det vigtigste på en arbejdsplads, og netop derfor skal det være i orden. Herunder er lys og vedligeholdelse er i den forbindelse en vigtig faktor, og netop derfor bør du få installeret LED armatur på din arbejdsplads. Med LED armaturer industri sparer man samtidig 50-80%. strøm og tilsvarende CO2. LED armaturer industri er sikret for EMC (elektronisk støj) og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Derudover tåler det rengøring med højtryk og er derfor egnet til eksempelvis fødevareindustrien.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af LED armaturer industri.

Mange fordele med LED armaturer industri

En meget nyttig fordel ved denne type lys er, at man kan spare markant på elregningen – typisk op til 80% om året, alt afhængigt af den nuværende belysning. Derudover er LED armaturer industri også en yderst holdbar løsning med 5-10 års garanti og 50.000 eller 100.000 timers levetid. Alt udstyr er vandtæt og kan samtidig udsættes for salt, ammoniak, rengøringsmidler samt nogle syrer. Desuden er dette LED armatur nemt at installere med den effektive Plug’ N Play løsning, som nemt kan monteres af almindeligt personale eller el-installatør. Der er altså flere gode grunde til at overveje at installere det helt rigtige lys til din industri.

Vælg det helt rette LED armatur

Der er masser at vælge i mellem, når det kommer til LED lys til industri. Du kan bl.a. vælge Viking LED armatur, som er konstrueret til landbrug og industri og i ekstraordinær kvalitet. Du kan også vælge Modular-light, som er særdeles velegnet til belysning af fjerkræ, da dette armatur ikke flimrer ved dæmpning. Fælles for alle varianter er, at de er langtidsholdbar og i allerhøjeste kvalitet. Du kan altså med god grund gå på opdagelse blandt udvalget af LED lys til industri. Med det helt rette lys skaber du de bedste arbejdsvilkår for dine medarbejdere, hvilket kan øge produktiviteten og glæden blandt din kollegaer.