Lokale nyheder uden smalle spalter

Er du træt af, at alle dine nyheder kommer fra Storkøbenhavn eller den anden side af kloden? Ønsker du at orientere dig i de lokale nyheder og muligheder, uden at skulle holde en avis, som du alligevel aldrig har tid til at læse? Du er kommet til det rette sted.

Syddjursland på landkortet

Vi mennesker har så utroligt travlt med at kigge på, hvad hinanden laver. Dette gør sig også gældende for andre lande og byer. Vores nysgerrighed forstørres, når nyheden er fremmed for os selv. Det er klart, at jo større et land er, jo flere nyheder kommer der ud af landet. Dette er ikke altid en god ting, da meldingerne kan have mange forskellige overskrifter. Men bor du i en mindre kommune som Syddjursland, så kan det være svært at se sig selv og sine medborgere i de globale nyheder. Derfor findes der gratis netaviser, hvor man kan læse om, hvad der foregår i og omkring ens hjemstavn. Følg https://syddjursnetavis.dk/, og du vil finde netop dette for din kommune.

Der hvor det sker

Men ligesom man bliver bombarderet med nyheder, bliver man også bombarderet med indtryk, når man klikker ind på en sådan hjemmeside. Det er derfor dejligt, at du har mulighed for at vælge, hvilken sektion, du har lyst til at læse. Er du til kultur og fritid, kan du vælge Kultur-sektionen, og læse om de kommende begivenheder og tilbud. Ønsker du derimod at orientere dig om de lokales holdninger og diskussioner, er det med at læse Debat og Politik- sektionen. Det er også vigtigt at følge med i det lokale erhvervsliv, så du ved, hvor du skal gå hen, hvis du vil støtte de lokale. Derved bliver denne avis en god genvej til at tilvælge sit lokalsamfund, uden at skulle andet end at lave en Google-søgning.