Mangler du inspiration til din nye tattoo?

Accepten af tatoveringer har været stigende igennem de seneste år, i takt med at flere vælger at pryde deres krop med permanent blæk. En del af denne tendens kan tilskrives den stigende popularitet af tatoveringer blandt berømtheder og influencers. Derudover er der sket et skift i den måde, som tatoveringer opfattes af den brede offentlighed – de ses ikke længere som et tegn på oprør eller afvigelse, men snarere som en form for selvudfoldelse og kunstnerisk udfoldelse. Faktisk har tatovører i Danmark ophøjet tatoveringen til en kunstform og skaber fantastiske og indviklede designs, som er meget efterspurgte af kunderne. Desuden har teknologiske fremskridt gjort tatoveringer mere realistiske og mindre tilbøjelige til at falme med tiden. I takt med at holdningerne til tatoveringer fortsætter med at udvikle sig, kan det forventes, at deres tilstedeværelse kun vil blive mere almindelig i det danske samfund.
Skal du have en ny eller måske din første tattoo, og mangler du inspiration? Så læs med i denne artikel.

Sådan finder du det rigtige tattoodesign

Hvis du har gået igennem længere tid og overvejet, om det ikke var tid til en ny tatovering eller måske din først, men ikke rigtigt har kunne finde frem til hvilket design du skulle gå med, så kan det være en god idé at hente inspiration andre steder fra. Et sted man kan begynde, er ved at gå på internettet og søge efter tattoo idéer på Google og se nogle af alle de tatoveringer der dukker op. Der findes mange stilarter, hvor nogle er nye og futuriske, mens andre går mange hundrede år tilbage. En god tommelfingerregel for tattoodesign er, at vælge et tattoo motiv, som på en eller anden måde har en personlig betydning for dig.

Du skal også finde den rigtige tatovør

Når du har fundet det tattoo design, som taler til dig og har overbevist dig om, at det skal tatoveres på din krop, så skal du have fundet en tatovør. De fleste tatovører er alsidige og kan klare de flest opgaver, men der findes nogle motiver, som der kræver at man finder den rette tatovør. Det kan for eksempel være når det kommer til vikingtatoveringer. Hvis dit motiv er inspireret af vikingetiden, kan du finde en tatovør med ekspertisen på norsestyles, som er en hjemmeside dedikeret til forskellige former for kunstneriske udtryk fra vikingetiden. Det samme gør sig gældende for andre stile – find altid en der har ekspertise på området.