Nordisk design i House Doctor

House Doctor, der har hovedkontor i det kreative værksted i Ikast, har været med til at give en række anderledes produkter til verden, som er provokerende og stilrene i deres stil og facon. Kombinationen tilføjer et råt og industrielt look, der er dejligt element, når man blander metalmøbler med håndlavede figurer i træ. Deres stil er meget provokerende og personlig, hvilket gør den ikke er så formel. De tror på at tiden er inde til blande disse elementer fremfor at matche dem. Deres inspiration er hentet fra den skandinaviske natur og stil, hvilket ikke er til at overse i deres design. Møblerne fra House Doctor er også præget af forskellige materialer, der bliver kombineret for at skabe den helt rigtige æstetik. Det betyder dog ikke at der bliver gået på kompromis med med varens funktionalitet. Er du på udgik efter møbler, der går din indretning unik så er møbler fra House Doctor det rigtige valg.

House Doctor – Et unikt design

House Doctor blev lanceret i 2001 og er et dansk designerbrand, der ikke har stoppet dets fremgang siden det startede. Ideen stammer fra tre søskende, som alle har en kreativ, legende og innovativ tilgang til design. Når du går igennem udvalget af House Doctor er det noget du vil lægge meget mærke til. Før House Doctor blev sat i luften ejede de tre søstre en brugskunstforening. Det kan tydeligt ses i brandet og man kan virkelig mærke at der ligger både erfaring og passion bag hvert enkelt produkt. Du kan virkelig se enkeltheden i designet, der stammer fra det skandinaviske, men samtidig vil du opdage detaljer der står i kontrast til de her detaljer.

Indret dit hjem i nordisk stil med House Doctor

Det store sortiment af House Doctor giver dig god mulighed for at mikse og matche møbler og brugskunst. Du kan på den måde skabe et strømlinet udtryk i dit hjem, hvor de designmæssige detaljer går igen på tværs af produktkategorier. Det der er ved house doctor er at du kan indrette et stilrent rum, hvor de anderledes detaljer og materialevalg er med til at bidrage til en særlig stemning og give et personligt præg på indretningen. Du kan f.eks. vælge forskellige stole og sætte dem rundt om dit spisebord for at gøre noget unikt.