På udkig efter Arthroflex eller sårrens til hunde? Så besøg www.dyrlægensgård.dk

Hvis du er dyreejer, så læs med her om Dyrlægens Gård, som har både foder og lægemidler som bl.a. Arthroflex og sårrens til hunde.

Behandl småskader med sårrens til hunde

Hvis din hund kommer til skade og får et sår, så er desinfektion vigtigt og skal foretages så hurtigt som muligt.  Dyrlægens Gård sælger effektiv sårrens til hunde, som kan hjælpe dig med at holde hundens sår og skrammer rene. Hvis hunden kommer til skade, så skal man hurtigt rense såret, så helingsprocessen kan gå i gang. Hunden vil helt sikkert selv prøve at slikke såret, og det kan være, du skal prøve at undgå det, da hunden til tider kommer til at holde såret åbent og gnave i det, så det endda bliver større. Hunde tænker ikke altid så langt, men derfor er det godt, at der findes dyrlæger, der kan hjælpe. Hvis du besøger Dyrlægens Gård på Fyn, så kan de give dig en krave til hunden, som forhindrer den i at bide sig. Denne krave er formet som en tragt og forhindrer hunden i at gnave sig. Hvis du er i tvivl, så kig forbi klinikken eller hos din lokale dyrlæge og få rådgivning. Sårrens til hunde er altid godt at have ved hånden, for hunde er aktive dyr, der let kan komme ud for små eller større ulykker. Læs mere om sårrens til hunde på dyrlaegensgaard.dk.

Arthroflex kan modvirke hundens ledsmerter

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af receptfri midler, kosttilskud, foder og sygdomsdiæter til hunde og katte. De fører tre forskellige mærker foder, som alle er anerkendte og anbefalede af dyrlægerne. Der findes masser af foder til raske hunde såvel som sygdomsdiæter til bl.a. ledsmerter, dårlig pels, allergi, nyreproblemer etc. Hvis du har en syg hund, så tag den med på klinikken og få en god holistisk behandling af din hund såvel som en kostplan med en diæt, der kan hjælpe din hund af med sygdommen. Hvis dyret har ledsmerter eller gigt, så findes der et godt receptfrit middel, der hedder Arthroflex. Arthroflex indeholder grønlæbet musling, glucosaminoglycaner, omega-3-fedtsyrer foruden collagen ll, der afhjælper inflammation i leddene. Dette aktive middel kan gives til hunden i forbindelse med måltider og doseres efter dyrets vægt. Det hjælper effektivt, og der findes mange fordele ved Arthroflex. Du kan læse meget mere om de forskellige kosttilskud og sygdomsdiæter, som de fører i butikken, og hvis du skal bruge rådgivning, så kan du altid ringe på telefonen for at få en ekspert i røret. Læs mere om bl.a. Arthroflex på www.dyrlaegensgaard.dk, hvor du også kan finde en kontakt på de dygtige ansatte på gården.