Papkrus.dk: Alt i kaffebægre, papkrus til varme drikke og anden engangsservice

Papkrus.dk forhandler papkrus og bægre til alle formål. På www.papkrus.dk mødes du derfor af et enormt udvalg af billige og flotte modeller samt oversigter, der hjælper dig med at vælge de helt rigtige til dig og din virksomhed. Læs mere herunder om nogle af disse muligheder, samt hvor du finder mere information om denne omfattende webshop.

Kaffebægre til både gæster og medarbejdere

Det kan være en udfordring at finde lige det kaffebæger, du ønsker at benytte i din forretning eller café. Derfor forhandler man hos Papkrus.dk alle former for kaffebægre, sådan at der findes noget til alle brancher og ethvert behov. Et single-wall kaffebæger fås for eksempel i enormt mange design og størrelser, da netop denne type er en af de mest populære kaffebægre. Dette kaffebæger er gjort af et enkelt lag karton med et enkelt lag belægning. Belægningen sikrer, at kaffen ikke løber nogen steder, og at bægret holder sig stabilt. Find desuden et kaffebæger i mere miljøvenlige versioner samt bægre med mønstre. Disse kan yderligere leveres med eget tryk og design, sådan at ethvert to-go kaffebæger fra din forretning virker som reklame, når dine gæster tager det med sig ud i byen.

Papkrus til varme drikke i utallige udformninger

Papkrus til varme drikke bruges i alt fra frisørsaloner til konferencecentre, og det er faktisk et meget mere uomgængeligt produkt, end de fleste mennesker måske lige er klar over. Udvalget af papkrus til varme drikke fra Papkrus.dk forsøger derfor at imødekomme alle de situationer, hvor papkrus til varme drikke er nødvendige — altså alle de steder, hvor der serveres varm kaffe! Grunden til, at et single-wall bæger er et af de mest populære papkrus til varme drikke, er uden tvivl det faktum, at de giver stor værdi for pengene. Uanset om du mangler små espressokopper, store lattekopper eller et udvalg af størrelser til din forretning, finder du nemlig en række billige muligheder på www.papkrus.dk. Ud over de forskellige størrelser fås også papkrus til varme drikke med forskellige former for prints. Flere af de mange papkrus til varme drikke reklamerer nemlig for måderne, de er produceret på. Andre er udsmykket med fine illustrationer, der relaterer sig til kaffe på forskellig vis. Farverige papkrus til varme drikke er naturligvis også at finde til dig, der elsker lidt ekstra glæde i hverdagen.

Find de mange skarpe priser og flotte modeller på www.papkrus.dk. Her får du altid fri fragt på bestillinger over 1.500 kr. ekskl. moms.