Planlæg en tur til storbyen

Planlægger du og dine kammerater at tage på en weekendtur et smut til storbyen, er der nogle ting at få styr på. Du kan erhverve dig en storbytøjstil, og du skal vide, hvad du bør besøge i byen. Derudover skal det besluttes, om destinationen er København, Århus, Odense eller en helt tredje by.

Vær sikker på stilen

Hvis du rejser til storbyen, kan det være, at du ønsker at føle, at du passer ind ift. tøjstilen. Den er ikke nødvendigvis så forskellig fra, hvad du kender, men måske vil du gerne oppe dig en lille smule. Hvis det er det, du vil, er et forslag at købe en ny hoodie eller to. Det er muligvis ikke det mest revolutionerende, men du falder i hvert fald ikke uden for mængden i den påklædning. Det er en praktisk iklædning, da en hoodie kan bruges i alle situationer. Selvom mennesker i storbyer som København sjældent er bange for at stikke ud, er det jo ikke sikkert, at du har samme mod som storbyturist – selv hvis det er i dit eget land.

Hvor skal I hen?

Hvad du bør besøge i den pågældende by, og hvilken destination I ender med at beslutte jer for, er to spørgsmål, som hænger sammen. Hvis I vælger at tage til København, er det næsten påkrævet at tage ind på Strøget. Derudover vil Tivoli kunne give jer en fed og lysten oplevelse. Også Københavns Zoo eller et af Københavns mange forskellige museer er attraktive at besøge. Det vil være smart at vælge en by nogenlunde tæt på din bopæl, da en weekend ikke er lang nok til en længere transport. Ved at tage til Århus kan I besøge Aros og tage ind i gågaden eller i Tivoli Friheden. Også i Odense er der en gågade, ligesom I kan tage et visit til Odense Zoo.