Profilmetal A/S: Alt i hatteprofiler, taginddækninger og tilbehør til taglægning

Går du med planer om at renovere tag og hus, så kan du gøre både arbejdet nemmere og resultatet bedre, hvis du vælger at investere i de rette materialer fra start af. Det har du mulighed for hos Profilmetal A/S, hvor du kan finde alt, du skal bruge til facaden og taget. De forhandler nemlig både hatteprofiler, vandnæser, tagplader, taginddækninger og meget mere.

Vælg mellem hatteprofiler i 14 forskellige farver

Hatteprofiler fra Profilmetal A/S er med til at sikre dig det bedst mulige resultat, når du skal renovere facaden på enten hus eller skur. De bruges nemlig til inddækning af samlinger mellem de plader, som vægbeklædningen består af. Derfor er det også afgørende, at du vælger at investere i hatteprofiler i høj kvalitet, og det er netop, hvad du får hos Profilmetal A/S. De forhandler dem som udgangspunkt i en række standardmål, men er der behov for hatteprofiler med specialmål, kan du let kontakte dem og bestille de ønskede produkter. Dermed vil du have hatteprofiler, der matcher dit projekt specifikt. Hatteprofiler kan desuden fås i 14 forskellige farver, så du kan matche dem med de trapezplader, du har bestilt. Alle produkterne fra Profilmetal A/S – inkl. udvalget af hatteprofiler – forhandles i en høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år. Besøger du profilmetal.dk, kan du finde de rette hatteprofiler til dit byggeprojekt samt tage kontakt, hvis du har spørgsmål.

Se også det store udvalg af snefang og andre taginddækninger

Har du planlagt at udskifte dit nuværende tag med et ståltag, så skal du selvfølgelig have de rette inddækninger. Hos Profilmetal A/S kan du finde taginddækninger i flere forskellige udformninger og design, der hver især bruges til forskellige formål. Dette gælder både snefang, vindskeder og fodblik iblandt andre varianter. Taginddækningerne benyttes ved overgangen mellem to bygningsdele, hvor de sikrer god beskyttelse af tagkonstruktionen, uanset om der er brugt trapezplader eller tagplader. Når du benytter taginddækninger, skal du imidlertid altid huske at tætne dem, hvilket kan gøres med fugemasse, løskant eller beklædning. Dette er nemlig med til at give taget den bedste beskyttelse. Da tage jo naturligvis er forskellige, kan du hos Profilmetal A/S bestille taginddækninger i flere størrelser, så du har mulighed for at finde en type, der matcher dine behov. Passer deres standardmål imidlertid ikke til dit projekt, kan du også bestille taginddækninger efter specialmål, så du ikke behøver at gå på kompromis. Har du brug for taginddækninger, er det dermed en rigtig god ide, at du tager ind forbi profilmetal.dk.

Profilmetal A/S leverer altid produkter i høj kvalitet, og de forhandler disse til rigtig gode priser. De tilbyder tilmed at levere udvalgte inddækninger fra dag til dag, og de står desuden altid klar til at besvare evt. spørgsmål, du måtte have.